Vzrušení a chtíč vedou k milosrdným lžím

Nevěřte všemu, co v ložnici slyšíte. Vlastně právě v ní byste měli být extra ostražití. Vzrušení a chtíč s lidmi dělají divy, proto se někteří milenci uchylují ke lžím. Co všechno si krátce před milováním můžete vyslechnout – a není to pravda?

Všichni lžou. Někteří častěji než jiní, ale to je život. Mnoho lidí skrývá svá hluboká, temná tajemství, neboť nechtějí ranit city svých partnerů. Ti další lhaní považují za sport a vzrušení. Ať už je důvod jakýkoli, polopravdy a klamy vládnou nejedné ložnici. Chcete důkaz? DirecTV požádala 2 000 účastníků, aby se „přiznali“ k bílým lžím, které ve svém životě řekli, a seřadili jejich závažnost na stupnici od jedné do pěti. Zajímavé je, že první čtyři výmysly souvisí se sexem (1).

1. „Mám antikoncepci“

Kondom, hormonální antikoncepce, tělísko? Nic není problém, mám! Tedy aspoň tak se milenci tváří. Ve skutečnosti se jedná o jednu z nejzávažnějších ze všech vyřčených lží. Lidé by přitom něco tak zásadního, jako je ochrana před otěhotněním a pohlavně přenosnými chorobami, neměli brát na lehkou váhu.

2. „Nehledám jen sex“

Když ptáčka lapají, pěkně mu zpívají. Situace, kdy dotyční slibují lásku, ale ve skutečnosti jim jde pouze o sex, nejsou výjimečné. Rozhodně to může mít za následek, že ten, kdo doufá v city, z milostného vztahu odejde se zlomeným srdcem.

3. „Předchozí milence spočítám na prstech jedné ruky“

Počet sexuálních partnerů je citlivé téma. Ze zjištění britské sítě lékáren Superdrug vyplývá, že většina heterosexuálních žen by si přála, aby jejich partner měl zkušenost s maximálně 15 milenkami. Heterosexuální muži by u žen snesli jen 14 předchozích sexuálních partnerů. Jenže jistota je jistota, nikdo si milence nechce rozházet. A proto leckdo o svých předchozích partnerech, kteří prošli postelí, mlží. Nižší číslo je pochopitelně lepší.

4. „Jsi první, s kým jsem to kdy udělal“

Orální či anální sex, epizoda na jednu noc…. Je toho hodně, o čem se při sexu dá lhát, abyste ušetřili něčí city, popřípadě protistraně zvedli sebevědomí. Až tedy uslyšíte, že Petr s vámi v posteli skončil hned na první schůzce, což normálně nedělá, nemusí to být pravda. Z průzkumu také vyplynulo, že lidé nejvíce lžou spolupracovníkům, rodině a přátelům. Jste překvapeni?

Zdroje: (1) www.wtop.com/health-fitness/2016/03/how-severe-is-your-little-white-lie/ - celý článek






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
16 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat