Pozice, ve kterých si ženy užívají anální sex

Anální sex miluje celých 63,3 % žen. V jakých pozicích? To odhalil chlípný průzkum, který odhalil i preferované pozice. Která je pro vstup zadním vchodem ze všech nejoblíbenější? Tipněte si!

Anální sex byl dlouho tabuizovaným tématem, o kterém se tradovalo, že k němu tíhnou spíš muži. Chyba lávky! Podle průzkumu webu Bad Girls Bible si v něm libuje 63,3 % žen. Ovšem aby vědci toto téma pojali komplexně, analyzovali, jaké faktory vedou k příjemným nebo neuspokojivým zážitkům z análního sexu u žen.

Jak dlouho je akorát?

Z výpovědí 1 260 respondentek vzešlo, že 77,6 % z nich mělo alespoň jednu negativní zkušenost s análním sexem. Navzdory tomu si 15,8 % žen nepohodlí či bolest užívalo. 51,9 % milenek při análním sexu dosáhlo orgasmu, přičemž nejoblíbenější pozicí je psí styl (žena na všech čtyřech). Tuto polohu volilo 42,9 % žen.

Na druhém místě se umístilo dovádění ve stylu „žena nahoře“. 28,6 % žen dokonce považuje anální a vaginální sex za stejně příjemný. A jak je to délkou samotného styku? Průměrná ideální doba, po kterou by ženy chtěly, aby anální sex trval, je 13 minut a 35 sekund.

Ženy, které měly anální sex, také preferují řadu dalších análních her, včetně toho, že je jejich partner análně prstí (57,4 %). Oblíbené jsou i anální sexuální hračky (38 %) a anilingus (37,7 %), což je sexuální praktika spočívající v uspokojování a stimulaci anální oblasti jazykem. Suma sumárum, aby si ženy anál co nejvíce užily, potřebují se „zbavit“ tří nežádoucích věcí.

Tři hlavní faktory vedoucí k nepříjemným zážitkům

Nejčastější důvod pro nepříjemný anální sex je větší bolest při pronikání mezi půlky, pak taky „příliš rychlé zahájení/nedostatek času na odpočinek“, což se týká vnitřního análního svěrače přijímajícího partnera. Tomuto svalu může chvíli trvat, než se plně uvolní, když je proniknut/protahován. Těsně následuje „nedostatek lubrikantu“. Použití nedostatečného množství mazadla totiž vede k příliš velkému tření, jež následně vede k bolesti. Jak je vidět, anální sex má svá specifika, a je proto vhodné a nanejvýš žádoucí věnovat pozornost předehře a rovněž komunikaci mezi partnery.

Zdroje: (1) www.badgirlsbible.com/do-women-like-anal-sex, názor autora – zbytek článku







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Langoše

(1 hlasů)

Salátová mísa s quinoou

(1 hlasů)

Uzená polévka

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat