Komentáře k článku

David 15.05.2023

Problém je v tom, že se pohlaví navzájem nemají ráda, ženy čtou tyhle bláboly o tom, že sexualita je nerovná, a všichni jen řeší, co by měli, co jim zas říká nějaký podcast, jsou zmatení. A z té zmatenosti se dělá norma, dostává to různá jména a nálepky a lidi se tváří, že už to objevili - teď hledám svoji identitu a to je ono, jsem svobodná, protože nevím, kdo jsem. A ze zmatenosti se stal kult. Všechna ta emancipace a stěžování si na muže má však jen jedno jméno - láska. Rovné sexuality nedosáhneme bez lásky, ničeho nedosáhneme bez lásky, ale lidi to nějak nechápou, ženy si ulítávají na tom, že jsou konečně silné, muži na tom, že konečně nejsou chlapáčtí a přitom je to úplně jedno a je to všechno, všechny tyhle výdobytky úplně na pytel bez lásky (vzájemnosti a dobré vůle). Nevím, jak na to mohla mladá generace zapomenout, kdo ji tím nakrmil, že si udělala ze zmatenosti kult. Doufám, že přijde nějaký věrozvěst, který mladým pomůže, aby zas něčemu věřili, ne jen trendovým vývojářům, moc bych jim to přál. Láska, vole!

Jiří Januschka 15.05.2023

Píše se jen o sexu. Ale negativní pohled na sex koresponduje s negativním pohledem na společenské vztahy. Mám na mysli kontakty a aktivity s opačný pohlavím (platí pro heterosexuály). Nezájem o jejich budování, nezájem o jejich společné prožívání, alespoň občas si udělat čas na romantiku. Ať už jde o výlet do přírody, nebo si společně zajít na kulturní představení (do kina, divadla, na koncert, ...). Patřím už dávno ke generaci 50+. I když naše možnosti byly oproti těm dnešním velmi omezené, snažili jsme se nepromarnit jedinou. Při pracovních povinnostech a pracovním vytížení jsme to často dělali na úkor odpočinku, ale nadšeně. Vše je pomíjející, jen krásné vzpomínky zůstávají navždy a nevyblednou nikdy.

Siraellen 12.05.2023

Vůbec ne

Rada 12.05.2023

No když tady čtu výpotky těch rádoby nabušenejch samců,co maj kde co odmr*dano a omr*ano,myslim,že se ženám přestávám divit,že s těmito individui nechtějí mít nic společného.Natož sex.

Honza 12.05.2023

I já i má matka i její za mlada vymejšleli kraviny a jejich rodiče řikali co to jsou za kraviny. No tak. Stačí si vzpomenout. A hlavně si nemyslete ,že my za mlada dělali geniální věci.

Jarouš 11.05.2023

Já když se podívám na dnešní hnusné tlusté holky, tak jsem rád, že už mám odmrdáno za mlada a doma pěknou mám ženskou :)

Giomek 11.05.2023

On rika vecer pri uplnku sve polovicce:" Myslis taky na to na co ja ?", ona :"Ano", On:" Tak kolik ti ten priklad cislo 1 z pismeky z matiky vysel ?". No az trochu dospeji, tak budou chcit skakat kazdy den.

George 11.05.2023

Já jsem panic na věčnost a vůbec nikdy mi to nevadilo. Vlastně jsem sex nikdy nechtěl ani nepotřeboval. A taky žiju.

Hugo Zhor George 11.05.2023

No to asi proto, že ti ho ještě žádná neobtáhla :D pak by jsi mluvil jinak :) Ale jak se říká, proti gustu ... ;)

Jan 11.05.2023

Před 25 lety jsme se vožrali na zahrádce a potom opcovali kdekoli cestou dom, teď si mladí dají smútýčko a čaj a přemýšlí jak na to, někdy si dají brčko a zůstanou u přemýšlení.

Ervín 11.05.2023

No, tak řekněme si to na rovinu. S tavkou 3,14vinou by chlap v životě nepřišel. Ten si vrzne rád třeba třikrát za den, a nepotřebuje k tomu kdejaký kino. Je úspěch - jak už to tak bývá u každého samečka - je ovšem čistě závislý na vůli ženy. Takže z takovým praštěným nápadem máme tak nějak popitchi.

Pája 11.05.2023

To je zase kravin :(

Eros 11.05.2023

Holky dnes raději papkají. A je to vidět.

Musil Eros 11.05.2023

Bohužel, raději papkají v Mekáči. Kdyby raději papkaly semeno, udělaly by lépe !!!

Dan 11.05.2023

To je ale kokotina.

much based? 11.05.2023

:D :D :D :D :D :D :D rovná sexualita? :D :D větší sračku jsem ještě neslyšel. pisatelka by se měla chytit za vaječníky a skočit z okna :D

Pavel 10.05.2023

zaujala mne ta poslední věta. " I když máme k rovné sexualitě hodně daleko ". Sexualita nemůže být nikdy rovná, neboť ženám byl dán do vínku jeden až nekonečná řada bouřlivých orgasmů, muži mají naopak většinou jen, sice příjemné, ale bleskové vyvrcholení......

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat