Tantrická masáž lingamu je pro muže nevšedním zážitkem

Silnější, delší i mnohonásobné orgasmy? Svému partnerovi dopřejte jen to nejlepší. S pomocí těchto tantrických tipů z postele neodejde po svých!

Tantra inspiruje muže i ženy k hlubšímu duchovnímu i tělesnému propojení a zároveň milování, při kterém mizí všechny hranice bytí. Jedním ze způsobů, jak toho dosáhnout, je masáž lingamu. Ano, to je luxusní název pro ruční práci!

Co je to masáž lingamu?

Lingamová masáž je tantrická sexuální praktika zaměřená na masáž penisu. Na rozdíl od průměrné ruční práce zahrnuje nejen masírování a hlazení penisu, ale také pokročilejší techniky, včetně stimulace varlat, hráze a prostaty. Lingamová masáž není o tom mít jeden orgasmus a hotovo.

Namísto toho jde o snahu cítit více a více potěšení, které se během masáže přetvoří v několik vln orgasmů. (No jistě, vícenásobné orgasmy nejsou jen pro lidi s klitorisem!) V lidském penisu je totiž obrovské množství sexuální energie čchi a naučit se ji stimulovat a prokrvovat je velmi žádoucí.

Jak provést masáž lingamu vašemu partnerovi?

Lingamová masáž může být prováděna dvěma způsoby: Majitelem penisu (samostatně) prostřednictvím tantrické masturbace nebo s partnerem prostřednictvím tantrické masáže. Ve druhém případě postupujte následovně.

Požádejte svého partnera, aby si lehl na záda, udělal si pohodlí, dal nohy od sebe a pokrčil kolena tak, abyste měla snadný přístup ke všem částem jeho genitálií. Připomeňte mu, aby zhluboka dýchal. To pomůže k hlubší relaxaci. Zatímco dáváte svému partnerovi masáž lingamu, přijímejte jeho energii vzrušení a potěšení při nádechu a posílejte mu láskyplnou energii při výdechu. Díky tomu budete více empatická k myšlenkám a pocitům vašeho milence.

Kdo maže, ten jede

Použijte svůj oblíbený masážní olej a masírujte oblast kolem varlat a penisu (tj. stydkou kost vpředu, vnitřní část stehen a perineum, což je oblast mezi varlaty a řitním otvorem). Pakliže vypozorujete, že partner chce více, přejděte přímo k základně penisu. Klíčem je pak rozmanitost. Měňte svůj úchop od tvrdšího k lehčímu, experimentujte s tlakem i rytmem stahování předkožky. Jakmile jste u hlavy (špičky), můžete buď pokračovat v přímém pohybu nahoru a dolů, nebo napodobovat „ždímání“ penisu. (Uchopte penis oběma rukama, přičemž každá z nich míří jiným směrem.)

Žádný orgasmus

Pokud věnujete velkou pozornost dýchání svého partnera, pohybu jeho těla a sténání, měla byste být schopna předpovědět, zda se blíží k vyvrcholení. V tento moment se stáhněte, zpomalte a připomeňte mu, aby zhluboka dýchal a všímal si pocitů, které právě zažívá.

Prostata jako posvátné místo

Zeptejte se svého partnera, zda má zájem posunout se k vnitřní masáži. Prostata, žláza velikosti vlašského ořechu umístěná mezi močovým měchýřem a penisem, vyloženě čeká na hýčkání. K prostatě se můžete dostat buď vnitřně (vsunutím prstů nebo erotické pomůcky) nebo externě (prostřednictvím vnější masáže bez pronikání). Prostata má přibližně velikost a tvar kaštanu. Když narazíte na správné místo, masírujte ho zatlačením prsty, pak ustupte a znovu zatlačte. Lze také použít krouživý masážní pohyb.

Zakončete seanci

Chcete-li masáž ukončit, můžete partnerovi umožnit vyvrcholit ejakulačním orgasmem nebo přejít k pohlavnímu styku. V případě, že partner praktikuje zadržování spermatu, nechte ho, aby v sobě nashromáždil všechny své osobní šťávy, jež přemění orgasmy genitálií na energetické orgasmy celého těla.

Zdroje: www.en.wikipedia.org/wiki/Lingam_massage - celý článek






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Brusinková čokoláda

(24 hlasů)

Dušené houby na toastu

(25 hlasů)

Vejce benedikt

(2 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

196 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat