Hrátky s mužskými bradavkami nepodceňujte

Mužské bradavky jsou při sexu často přehlíženy, ale přitom při vzrušení hrají velmi důležitou roli. Sajte je, olizujte a svírejte, milenec to vyžaduje, ne že ne!

Pokud jde o bradavky, o ty ženské se veřejnost zajímá mnohem víc. Vzpomeňte si na kontroverzní veřejné kojení nebo nechvalně známé vystoupení zpěvačky Janet Jackson na Super Bowlu, během kterého jí Justin Timberlake strhnul oděv tak, že její bradavku viděl celý svět. Na druhou stranu, pokud jde o mužské „čudlíky“, je to jiné – ty tolik kontroverze nevzbuzují. To ovšem neznamená, že s nimi během milostných hrátek nemáte laškovat. Je to přesně naopak!

Věc, o které se příliš nemluví

Nejčastější mylnou představou o mužských bradavkách je, že nejsou tak citlivé jako bradavky ženské. Ve skutečnosti někteří muži potřebují papillu, jak se bradavce lékařsky říká, hýčkat proto, aby mohli mít rychlejší nástup erekce a orgasmu.

Jistá studie z roku 2006 prokázala, že manipulace s bradavkami/prsy způsobuje nebo zvyšuje sexuální vzrušení u přibližně 82 % mladých žen a 52 % mladých mužů (1), což není zrovna malý počet. Vlastně se jedná o důležitou informaci, která snad i vás přiměje k větší pozornosti o tyto dva „výběžky“. Jakým způsobem se jim můžete věnovat?

Kartáčování

Jemné kartáčování bradavek konečky prstů může být velmi příjemné. Můžete měnit tlak i rychlost – podle toho, jak partner reaguje.

Svírání

Bradavku stiskněte mezi palcem a ukazováčkem a jemně ji zatáhněte směrem k sobě.

Olizování

Olizování je prostě hitem! Experimentujte s tím, aby byl váš jazyk tvrdý a měkký a měňte tlak, rychlost a směr. Začněte líbáním kolem hrudníku a postupujte až k bradavce.

Sání

Vytvořte kolem bradavky malý podtlak (nasajte ji) a poté po ní přejeďte jazykem. Věřte, že u některých mužů existuje přímé spojení mezi nervy v bradavkách a pocity v penisu. Nedivte se proto, že díky péči o hrudník pánové dosahují erekce i vyvrcholení. Chcete-li usilovat o tento typ orgasmu, budete pravděpodobně muset najít vzorce pocitů, které partnerovi nejvíc vyhovují. Třeba miluje, když mu současně s drážděním bradavek šeptáte chlípnosti, nebo provádíte ruční práci. Vyzkoušejte, uvidíte…

Zdroje: (1) www.pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/16681470, názor autora - zbytek článku






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat