Smíšené pocity při sexu by měly zůstat nevyřčeny

Zatímco komunikace je pro vztah velmi důležitá, někdy se vyplatí držet jazyk za zuby. A to platí i pro milování! Které věci si nechat pro sebe? Tohle v posteli nikdy neříkejte!

Během sexu s partnerem se vám v hlavě mohou objevit různé věci, a to včetně stížností i smíšených pocitů. Některé z nich byste si však měli nechat pouze pro sebe, neboť napáchají víc škody než užitku. Pšt, o tomhle se mezi předehrou a orgasmem nezmiňujte!

„Už jsi ve mně?“

Ne, tohle muži nikdy neříkejte. Pro alfa samce neexistuje nic urážlivějšího! Muži přemýšlejí o velikosti penisu a hodně jim na něm záleží. Ve skutečnosti to první, co ráno udělají, je, že si své nádobíčko narovnají. Snad aby se ujistili, že je svět v pořádku – a večer svůj osobní rituál opakují. Ptát se, zda už je milenec uvnitř vás, je přímou urážkou penisu jako takového.

„Nemůžeš si pospíšit?“

Každý někam spěchá – do práce, do školy, na nákup, pro děti do školky… Tohle je normální, ovšem poznámka přímo během sexu, která naráží na to, že by sebou milenec „měl pohnout“, zkazí veškerou lascivní náladu. Pokud očekáváte rychlovku, řekněte to na rovinu – ideálně ve fázi předehry.

„Počkej, někdo mi volá“

Jak vypadá další velké zklamání v praxi? Milujete se, partner vám zaujatě saje bradavky a volnou rukou vás dráždí v klíně. Vtom zazvoní telefon a vás nenapadne nic jiného, než že po něm skočíte. Pravdu? Sex je velmi příjemná činnost, takže v případě, že ji přerušíte jen proto, aby se někdo na druhém konci linky neurazil, nebo abyste náhodou o něco nepřišli, je formou pohrdání. Pravděpodobně si milování neužíváte. A to dost zabolí!

„Děláš to úplně špatně“

Muži i ženy dělají všechno proto, aby své milence uspokojili, jenže učený z nebe nespadl. Dejte si tedy pozor, aby vám při sexu vyklouzla připomínka, že je partner neschopný, protože vám jeho technika stimulace nevyhovuje. Urazí se, popřípadě ještě hůř, stopnete jeho nadšení pro příští erotická setkání. Místo toho mu názorně ukažte, že vám je jiný způsob o něco víc milejší.

„Nechápu, tohle všichni milují“

Možná, že máte v oblibě nějakou polohu či postup při stupňování vzrušení, ale berte na vědomí, že každý jsme jiný. Co se líbí Petrovi, nemusí vyhovovat Pavlovi. Zmíníte-li se, že je pro vás nepochopitelné, když se váš Martin nesvíjí v orgastickém rauši poté, co mu olizujete ušní lalůčky – se slovy, že „takhle to milují všichni“, dáte tím najevo, jak moc sex paušalizujete. A že vám pružnost a empatie vůbec nic neříkají.

„Můj bývalý si nestěžoval“

Žádný chytrý člověk se při sexu nikdy nezmíní o svém bývalém. Nezáleží na tom, jak skvělý váš ex byl, nebo co se mu tehdy líbilo. Je to vaše minulost. A přesně tak by to mělo zůstat.

Zdroj: názor autora – celý článek






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Zapečená celozrnná houska

(17 hlasů)

Skvělá snídaně s jahodami

(20 hlasů)

Snídaně s malinami

(20 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

63 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 26.4.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat