Komentáře k článku

Anonym 20.01.2024

Onanuji už od dětství hodně často, protože maminka si myslela, že když to budu dělat, tak se neožením, protože se sám uspokojím a zůstanu s ní, abych se o ní postaral. Ona také často masturbovala. Maminka už nežije a já jsem starý mládenec, který se toho návyku nemůže zbavit. Dříve jsem míval pět a více výronů za den, dnes mém jeden až dva, ale penis dráždím jak mohu neustále.

Anonym Anonym 01.04.2024

Přesně tak mne "vychovávala" moje mamka taky se stejným cílem. Taky jsme se při tom přistihovali a jak mohla, tak mne motivovala, abych se ukájel co nejčastěji, ale já jsem se holkám líbil a tak jsem odešel už v osmnácti letech a brzy jsem se oženil. Pak nenáviděla mne i mojí rodinu. I když jsem jí pomáhal ze všech sil, tak mne vydědila.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat