Pozice pro páry s vysokou sexuální touhou

Žádné dvě sexuální touhy nejsou úplně stejné, ale pokud vy nebo váš partner – případně oba – máte vysoké libido, pravděpodobně hledáte způsoby, jak to v posteli okořenit či prodloužit. Třete, omotávejte a synchronizujte!

Intenzivněji a vášnivěji! Lidé s vysokou sexuální touhou si mohou užít zejména pozice, které umožňují hluboký průnik. Nebo nebo polohy, jež prodlužují sexuální výdrž. V ideálním případě se obojí dá míchat. Tak hurá na to!

Psí styl

Psí styl je klasická poloha, ve které je žena obvykle na rukou a na kolenou a partner do ní vstupuje zezadu, ať už análně nebo vaginálně (nic pro romantiky). Pozice umožňuje větší hloubku průniku, navíc je univerzální, protože umožňuje experimentovat s různými úhly.

Trakař

Do této pozice se můžete dostat tak, že začnete v psím stylu a necháte partnera, aby vám pomohl zvedat nohy dozadu a nahoru a ovinout je kolem svých zad. Máte zaručenou hlubokou penetraci, navíc je to docela dobrý fyzický trénink pro vás oba.

Povýšený misionář

Oživte svého obvyklého misionáře polštářem nebo srolovanou dekou tak, aby se zvedla pánev. Zvětšíte tím tření i tlak. A zvedněte nohy nahoru, přináší to úplně jiný pocit.

Lotosový květ

Až přijde čas sex zpomalit, zvažte umístění do pozice lotosového květu. Jeden z partnerů sedí vzpřímeně se zkříženýma nohama a partner se mu uvelebí v klíně – obkročmo a způsobem, aby bylo možné omotat nohy kolem zad. Lotosový květ prohlubuje intimitu, protože díky pohledu z očí můžete synchronizovat své dýchání. Zároveň je to pomalejší poloha, která vyžaduje více „klouzání“ než tlačení, což může pomoci s výdrží. Hodí se tak pro intimní maratony.

69

„Šedesát devítka“ se trochu přeceňuje, ale pořád je osvědčenou polohou pro orální sex. Oba partneři si mohou užívat stimulaci a zároveň potěšit svého partnera. Ano, chce to trochu soustředění, neboť když rozkoš dáváte i přijímáte, působí to trochu rušivě. Na druhou stranu se jedná o vítanou změnu. Udělejte si pohodlí a nešetřete se!

Žena nahoře

Ženy s větší pravděpodobností dosáhnou orgasmu na vrcholu, tedy na koni. Jakmile si milence osedláte, aktivně pohybujte pánví, experimentujte se záklony a předklony a třete klín o klín (to si užije hlavně klitoris). Kromě zkoušení různých pozic otevřete svou mysl dalším, novým věcem, jako jsou erotické hračky, sledování porna nebo změny prostředí. Už jste se milovali třeba ve stanu?

Zdroje: názor autora – celý čláenk






Celkem 1 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
16 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat