Sny o sexu mají svůj spolehlivý překladač

Většina lidí občas sní o sexu. Ve skutečnosti je jeden z pěti snových nočních příběhů nepublikovatelný… Taky se vám v posledních dnech zdálo něco pikantního? Může to mít hlubší význam!

Interpretace některých erotických snů nemusí být jednoduchá, nicméně i tak se většina nočních příběhů se sexuálním podtextem dá přeložit. Co to znamená, pokud si během spánku užíváte víc než v reálu? Záleží na místě i milenci!

Sex s nadřízeným či mentorem

V případě, že sníte o sexu s mentorem nebo s někým, kdo vás vede, směruje, případně zaměstnává, pravděpodobně si na této osobě ceníte nějakých vlastností, které vám jsou sympatické. Víc v tom nehledejte.

Sex na veřejnosti

Ráno se probouzíte s tím, že se vám v noci zdál sen o sexu na veřejném místě. Jednalo se o náměstí, park či ulici? Pak něco skrýváte a bojíte se, že se to dostane mezi lidi. Nebo vnitřně prahnete po pozornosti, které se vám aktuálně nedostává.

Sex s bývalým

S bývalým partnerem už dávno nejste, přesto se vám vkrádá do snů. Pravda je taková, že vašemu současnému partnerství cosi chybí. Dobrodružství, jiskra, spontánnost? Zamyslete se nad tím, co pro vás ex znamenal, záhy se dostaví odpověď.

Sex v koupelně

Ve vaně, ve sprše, ve vířivce… Erotické sny, jež jsou spojené s vodou nebo koupelnou, naznačují, že některé aspekty vašeho života potřebují očistu. Třeba je to teď v partnerství náročnější, poslední dobou si s protějškem moc nerozumíte, případně na sebe nemáte čas.

Sex s cizincem

Sex s neznámým člověkem, který na sobě může mít i masku, symbolizuje touhu po uspokojení fyzických potřeb. Nepotřebujete se víc odvázat?

Sex s trýznitelem

Ve snu vás může svazovat a bít. Trýznitel, jenž také znásilňuje, přináší zprávu z podvědomí a zvěstuje, že nad svým životem nemáte dostatek kontroly. Proto se vám zdá, že ji ten, kdo bez uzardění způsobuje bolístky, převzal.

Skupinový sex

Valí se to na vás ze všech stran. Potřebujete vyhovět partnerovi, šéfovi, matce, ale také dětem. Nevíte, kam dřív skočit a co dřív řešit. Skupinový sex ve snu tak poukazuje na to, že jste nuceni řešit hodně cizích požadavků. Zvolněte, ať se neuženete!

Zdroje: www.sleepfoundation.org/dreams/dream-interpretation/dreaming-about-sex, www.choosingtherapy.com/sexual-dreams-meaning/






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Brusinková čokoláda

(24 hlasů)

Houby se sazeným vejcem

(22 hlasů)

Skvělá snídaně s jahodami

(20 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

15 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:20
26 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:17
11 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat