Vyhlašujeme pátrání po bodu G

Bod G je vysoce citlivá oblast v pochvě, přičemž mnoho žen tvrdí, že její stimulace přináší maximální potěšení, a dokonce i orgasmus. Propátrejte ji sólo, s partnerem a v misionářské pozici!

Neexistuje žádný vědecký výzkum, který by podporoval existenci bodu G, ale copak se dá sex a orgasmus vyjádřit tabulkově a akademicky? V reálu kdejaká majitelka pochvy hlásá, že tam uvnitř se skutečně nalézá místečko, které je pro bouřlivé vyvrcholení jako stvořené (1). Ale kde vlastně je a jak ho najít? Díky těmto pozicím ho objevíte mnohem snadněji a rychleji!

Co je bod G?

V roce 1950 popsal Ernst Grafenberg, německý lékař a vědec, určitou oblast uvnitř ženské pochvy. Ta se nachází na přední stěně směrem k břichu a později byla pojmenována jako Gräfenbergův bod (2). Jestli po něm chcete vyhlásit pátrání, vlastní průzkum je tou nejlepší metodou.

Jděte na bobek, opřete se o stěnu, vložte jeden nebo dva prsty dovnitř pochvy, asi tak na dva klouby nebo do hloubky pět až osm centimetrů a hledejte oblast nacházející se na již zmíněné přední stěně pochvy, nejblíže k břichu (v tomto směru jsou nápomocné i erotické pomůcky, převážně zakřivená dilda). Ucítíte vyvýšeniny a hrbolky. S tím, jak budete pokračovat ve stimulaci, tato oblast začne natékat (3).

Pátrat můžete nejen sólo, ale i v páru

Pro experimenty v páru zvolte misionářskou pozici, ovšem vypodložte si pánev polštářem, „géčko“ se zpřístupní. Vhodná je i poloha vy nahoře. Vyskočte do sedla, partnera si osedlejte a mírně se zakloňte dozadu, aby penis bod G mohl lokalizovat. Kdo je pro trochu živočišnosti, zvolí psí styl, tedy s malou obměnou. Partnerovy boky by měly mít umístěny mírně nad těmi vašimi. Milenec pak přiráží seshora dolů, což je velmi příjemné (4).

Přijde orgasmus?

Upřímně, neexistuje žádná záruka, že při dráždění tajuplného Gräfenbergova bodu dosáhnete orgasmu. Vše závisí na tom, jak na pocity během jeho stimulace zareagujete. Lidská sexualita se liší od člověka k člověku. Zatímco některé dámy prožívají silné orgasmy, často ve spojení s ženským stříkáním, z čehož jsou pánové paf, jiným ženám připadá provokace bodu G docela neutrální. Existuje i skupina prapůvodních obyvatel Venuše, kterým se to vůbec nelíbí (4).

Chce to objevovat, zkoušet a nedělat si starosti s tím, pokud vyvrcholení tímto stylem nedosáhnete. Třeba zase máte jiné pozitivní zkušenosti a slastně se chvějete v momentě, kdy vám partner dýchne na bradavky (4).

Zdroje: (1) www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8498956/, (2) www.cs.wikipedia.org/wiki/Bod_G, (3) názor autora, (4) www.alluremedical.com/blog/hormone-replacement-therapy/how-to-find-your-g-spot/






Celkem 1 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Frittata s hráškem

(21 hlasů)

Vaječná omeleta s lososem

(35 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

11 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
6 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
8 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat