Líbání na krku je smyslnou předehrou číslo jedna

Jak partnera rozvášnit k zbláznění? Líbáním na krku! Proč právě díky němu tají ledy a co s tím vším má společného zavazování očí? Na tyhle fígle váš milenec nikdy nezapomene!

Líbání je tak zvláštní a úžasná věc a polibek na krk (blízko zátylku), tak ten vůbec nemá chybu. Člověka může pěkně vydráždit, protože krk je oblastí plnou citlivých nervových zakončení, takže jeho stimulace vyvolává příjemné pocitové reakce a zároveň podporuje uvolňování endorfinů. To vše přispívá k pocitu štěstí a uvolnění. Dostaňte se na mistrovskou úroveň a dožeňte partnera k šílenství!

Rty udržujte hydratované

Nechcete, aby vaše rty byly hrubé a odpudivé jako brusný papír, že? Měkká a hebká ústa rovná se smyslnější zážitek. Rty zvlhčete balzámem či kokosovým olejem, který poskytne potřebnou ochranu a předejde podráždění partnerovy kůže.

To nejdůležitější? Nikdy nikam nespěchejte

Začněte lehkými doteky na krku, přejíždějte po něm bříšky prstů a stupňujte očekávání.  Můžete začít od ramen a postupně se přesouvat po klíční kosti nahoru. Souběžně s tím milenci vzrušeně zavzdychejte do ucha, vyšlete tak jasný signál o svých chlípných úmyslech. A nezapomeňte nasát ušní lalůčky. Existuje teorie, která říká, že uši mají jedny z nejcitlivějších nervů!

Experimentujte s tlakem

Co člověk, to jiné požadavky na tlak a stimulaci. Někdo preferuje jemné a lehké polibky, jiný dává přednost intenzivnějšímu sání. Proto sledujte reakce partnerova těla a od skoro nenápadného líbání postupně přejděte k napodobování hubice vysavače. Pro jistotu si intenzitu líbání spojte s čísly od jedné do pěti. Získáte tak lepší přehled o tom, co milenci v jednotlivých fázích vzrušení vyhovuje. Po čtyřech minutách laskání se svíjí blahem někde mezi trojkou a čtyřkou? Příště už budete vědět, jak na něj!

Zavažte oči

Pokud vyřadíte jeden ze smyslů, konkrétně zrak, vytvoříte tím silný a vzrušující faktor překvapení, neboť mozek nebude schopen odhadnout, na jakých místech se svými rty krku dotknete. Tak partnerovi zavažte oči a pohrajte si s ním jako kočka s myší! Můžete přepínat mezi různými druhy líbání – střídejte lehké a „tvrdé“ polibky, aby to vašeho partnera skutečně stimulovalo a cítil se dobře. Koneckonců, jednou z výhod líbání na krku je, že nikdy neomrzí. Vždy je prostor vyzkoušet něco jiného.

Zdroje: názor autora - celý článek







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat