Líbání na krku je smyslnou předehrou číslo jedna

Jak partnera rozvášnit k zbláznění? Líbáním na krku! Proč právě díky němu tají ledy a co s tím vším má společného zavazování očí? Na tyhle fígle váš milenec nikdy nezapomene!

Líbání je tak zvláštní a úžasná věc a polibek na krk (blízko zátylku), tak ten vůbec nemá chybu. Člověka může pěkně vydráždit, protože krk je oblastí plnou citlivých nervových zakončení, takže jeho stimulace vyvolává příjemné pocitové reakce a zároveň podporuje uvolňování endorfinů. To vše přispívá k pocitu štěstí a uvolnění. Dostaňte se na mistrovskou úroveň a dožeňte partnera k šílenství!

Rty udržujte hydratované

Nechcete, aby vaše rty byly hrubé a odpudivé jako brusný papír, že? Měkká a hebká ústa rovná se smyslnější zážitek. Rty zvlhčete balzámem či kokosovým olejem, který poskytne potřebnou ochranu a předejde podráždění partnerovy kůže.

To nejdůležitější? Nikdy nikam nespěchejte

Začněte lehkými doteky na krku, přejíždějte po něm bříšky prstů a stupňujte očekávání.  Můžete začít od ramen a postupně se přesouvat po klíční kosti nahoru. Souběžně s tím milenci vzrušeně zavzdychejte do ucha, vyšlete tak jasný signál o svých chlípných úmyslech. A nezapomeňte nasát ušní lalůčky. Existuje teorie, která říká, že uši mají jedny z nejcitlivějších nervů!

Experimentujte s tlakem

Co člověk, to jiné požadavky na tlak a stimulaci. Někdo preferuje jemné a lehké polibky, jiný dává přednost intenzivnějšímu sání. Proto sledujte reakce partnerova těla a od skoro nenápadného líbání postupně přejděte k napodobování hubice vysavače. Pro jistotu si intenzitu líbání spojte s čísly od jedné do pěti. Získáte tak lepší přehled o tom, co milenci v jednotlivých fázích vzrušení vyhovuje. Po čtyřech minutách laskání se svíjí blahem někde mezi trojkou a čtyřkou? Příště už budete vědět, jak na něj!

Zavažte oči

Pokud vyřadíte jeden ze smyslů, konkrétně zrak, vytvoříte tím silný a vzrušující faktor překvapení, neboť mozek nebude schopen odhadnout, na jakých místech se svými rty krku dotknete. Tak partnerovi zavažte oči a pohrajte si s ním jako kočka s myší! Můžete přepínat mezi různými druhy líbání – střídejte lehké a „tvrdé“ polibky, aby to vašeho partnera skutečně stimulovalo a cítil se dobře. Koneckonců, jednou z výhod líbání na krku je, že nikdy neomrzí. Vždy je prostor vyzkoušet něco jiného.

Zdroje: názor autora - celý článek







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden může být plný intenzivních emocí a hlubokého uvědomění. Pokud jste ve vztahu, možná budete cítit potřebu vyjádřit své pocity a touhy otevřeně. Nebojte se sdílet své myšlenky a snažte se pochopit i pohled svého partnera. To může po... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
67 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat