Nejlepší sexuální techniky pro vzrušení a potěšení žen

Co dělat, aby byl vaginální průnik příjemnější a zážitek z milování lepší? Zaměřte se na skvělé a funkční techniky, které dělají radost nejen ženám, ale i mužům. P. S.: Někdy stačí málo, třeba mělčí průnik!

Je dobré vědět, že konkrétní sexuální pohyby a metody dělají z průměrného milování maximálně uspokojivý zážitek. Při sexu udělejte tohle, dočkáte se pohodlí i bouřlivých orgasmů (při troše štěstí i mnohonásobných)!

Úhlování

V některých milostných pozicích může penis na vaginální stěny narážet tak, až je to bolestivé. Že je na vině především obdařenější partner? Tak možné to je, ale ať už za tím stojí cokoli, leckdy pomůže zvedání nebo spouštění pánve a boků během pronikání. Je třeba najít vhodný úhel, proto se otáčejte jako korouhvička, nechte partnera, aby přirážel ze strany a celkově objevujte, v jakých pozicích je sex mnohem pohodlnější.

Promyšlenější zasouvání

Mnoho žen uvádí, že k tomu, aby si sex užily, nepotřebují zběsilé zasouvání penisu nebo erotické pomůcky – hluboko do pochvy. Přední část vaginy je často nedoceněná a ano, skvělých zážitků se můžete dočkat i s mělkým průnikem, případně se dá jedno s druhým střídat. Co třeba jeden hluboký zásun, který vystřídají tři mělké?

Používání jazyka

Orální sex milují úplně všichni, jenže přímý kontakt jazyka a klitorisu ne vždy přináší slastné pocity. Je v pořádku, pokud vám drsné kmitání na poštěváčku nevyhovuje, je to prostě příliš intenzivní. Promluvte si s partnerem a doporučte mu, aby přešel na jiné techniky, jako je tření či jemné sání. Mimochodem, jedna strana klitorisu bývá citlivější, tak schválně, jestli je to u vás ta levá či pravá.

Experimentování s erotickými pomůckami

Pokud už je to dlouho, co jste navštívili obchod s erotickými pomůckami, možná je nejvyšší čas zjistit otevírací dobu a vydat se na nákupy. Kupříkladu žebrovaný „kohout“ – návlek se stimulátorem klitorisu a vibrátorem funguje pro obě strany: pomáhá podporovat pevnější erekci a zároveň se při pronikání otírá o poštěváček, čímž ho efektivně dráždí. Není nic jednoduššího, než investovat do vlastní rozkoše – a možnosti jsou nekonečné. Tak už na nic nečekejte, Valentýn se nezadržitelně blíží a chlípný dárek vždy potěší.

Zdroje: názor autora – celý článek







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

63 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 26.4.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat