Ženský bod A je magické tlačítko pro orgasmus

Díky němu je prý sex pro ženy ještě lepší. Řeč je o tzv. bodu A. Kde přesně je tento magický bod? A především: co umí?

Bod G asi všichni už známe a snad jsme se ho naučili při milování využít. Další bod je o něco méně známý, ale neméně skvělý, a to bod A. A ten by také měl z vašeho (sexuálního) života udělat něco opravdu vzrušujícího.

Faktem je, že ženské tělo má docela úžasné erotogenní zóny. Bohužel, protože jsou částečně skryty uvnitř pochvy, nejsou tak zřejmé.

Co je bod A

Bod A se nachází uvnitř pochvy ženy, nad bodem G, těsně před děložním čípkem, směrem k břišní stěně. Je údajně ještě citlivější a – při správném použití – zajišťuje mnohonásobné vaginální orgasmy.

Což nás přivádí k tématu: A-bod má několik úžasných funkcí. Zaprvé, při správné stimulaci poskytuje větší lubrikaci při sexu. Je to tedy přirozený protijed na vaginální suchost, která trápí mnoho žen.

Navíc prý dokáže nekonečně zvyšovat ženinu touhu. Orgasmus takříkajíc zaručen. Jediný problém: musíte na něj nejprve dosáhnout (jak již bylo řečeno, je hluboko uvnitř pochvy) a pak ho správně stimulovat.

Jak správně stimulovat ženský bod A

I když je bod A skrytý daleko uvnitř: Stimulace je možná penisem, sexuální hračkou (vibrátor nebo dildo) ale i rukou.

Stimulace rukou

Je důležité, aby pohyby šly vždy směrem k břišní stěně, jako byste prstem na někoho mávali směrem k sobě.

Se sexuální pomůckou

Pokud se budete snažit najít bod pomocí sexuální pomůcky, špička vibrátoru nebo dilda by měla být nahoře mírně zakřivená. To zlepšuje dostupnost bodu A.

Prostřednictvím penetrace

Pokud muž pronikne se svým penisem dostatečně hluboko, může také dokonale stimulovat váš bod A. Pokud je spíše menších rozměrů, může hledat pohmatem (viz stimulace rukou).

A-bod lze stimulovat také profesionální masáží yoni.

Jaká sexuální poloha je nejlepší pro dosažení bodu A

Abyste při sexu dosáhli bodu A, potřebujete sexuální pozici, ve které může muž proniknout hluboko. Například poloha zezadu, na koníčka nebo misionářská poloha, kdy dáte partnerovi nohy přes ramena.

Samozřejmě, každé tělo a každá sexuální rozkoš je individuální. A sex ne vždy funguje tak, jak bychom si přáli. Takže pro všechny ženy, které až příliš často odcházejí s „nepořízenou“, když dojde na orgasmus: Nenechte se odradit. Udělejte si čas a trénujte nejprve sólo. Když masturbujete, zjistěte, co vás vzrušuje, a pak tyto znalosti použijte pro sex s partnerem.

A i když zůstává váš orgasmus v nedohlednu, hledejte jiné způsoby potěšení – jako je pomalý sex, tantra nebo jiné techniky fyzického hýčkání, které nemusí nutně zahrnovat konečný orgasmus.

Zdroj: www.medicalnewstoday.com/articles/a-spot, www.healthline.com/health/healthy-sex/a-spot







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat