Nezapomenutelný sex s dvojitou penetrací

Toužíte uspokojit obě dírky najednou? Dvojitá penetrace to umožnuje. Zvolte nejlepší polohy a ideální mazivo, z nebeských výši rozkoše budete sestupovat jen velmi pomalu!

Dvojitá penetrace je v pornofilmech nesmírně oblíbená. K této penetraci dochází vaginálně a análně – současně.  A právě tohle je zdrojem nesmírného potěšení. Z amerického reprezentativního průzkumu (1), kterého se účastnilo více než 3 000 žen, vzešlo, že 40 procent oslovených si užívá, pokud se partner konečníku dotýká a kombinuje to s jinými formami sexuálního dotyku, včetně vaginální penetrace nebo stimulace klitorisu.

Jak zjistit, zda je pro vás dvojitá penetrace vhodná?

Je důležité si uvědomit, že co člověk, to názor. Neznamená to, že se dvojitá penetrace líbí úplně každému, nicméně zájem o ni vyvolává hlavně zvědavost a posouvání hranic. Láká vás? Milujete, pokud se milenec vašim hýždím věnujte? Pak se pusťte do práce.

Příprava na dvojitou penetraci vyžaduje především promyšlené plánování. Buď do postele dostanete dva muže, nebo tomu jednomu do ruky dáte erotickou pomůcku (anální kolík či dildo). Začněte otevřenou konverzací, diskutujte o obavách, stanovte jasné hranice a používejte bezpečná slova, která milenci jasně sdělí, že v sexuální aktivitě nemá pokračovat.

Vyberte vhodnou sexuální pozici

Mezi nejlepší polohy pro dvojitou penetraci patří psí styl a misionář, při kterém si žena vypodloží pánev polštářem a zajistí snadnější přístup ke svým otvorům. Ovšem i poloha „ona nahoře“ – zády k partnerovi svůj účel splní. Co se týče sexu ve třech, jež ke dvojité penetraci patří asi jako chleba ke škvarkům, konkrétně u misionáře přijímač (žena) leží na zádech, jednoho dárce má mezi nohama, zatímco ten druhý se připojuje shora.

V případě, že o trojku nestojíte, je možné vyzkoušet i oboustranné dildo, jež je vhodné především pro začátečníky. Vyboulené hlavy na obou koncích jsou navrženy tak, aby cílily na nejcitlivější místa a poskytovaly intenzivní stimulaci (je šité na míru pro současné anální a vaginální použití).

Použijte dostatek maziva

Mazivo je kritickým faktorem při jakémkoli typu hry s dvojitou penetrací, zejména pokud zahrnuje anální hru. Hýždě nejsou samomazné, takže je třeba přijmout opatření, aby věci hladce klouzaly. Anální lubrikanty mají zvýšenou kluznost, vyšší hustotu a oproti jiným gelům pomaleji zasychají.

Vyvarujte se výměny partnerů nebo hraček

U dvojité penetrace je nesmírně důležité vyhnout se přechodu z konečníku do pochvy, tedy za předpokladu, že nejprve nevyměníte kondomy. Pakliže toto riziko ignorujete, může vás to vystavit vyššímu riziku bakteriálních infekcí. A to platí jak pro penis, tak i pro erotické hračky. Nikdy nezasouvejte dildo do vaginy, pokud chvíli před tím stimulovalo konečník a neprošlo očistou antibakteriálním gelem.

Zdroje: (1) www.pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/35767540/, www.wellandgood.com/how-to-do-double-penetration/






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Kuřecí maso s rýží

(1 hlasů)

Rajská omáčka

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

9 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:46
13 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:14
15 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:12

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat