Objevte svou ženskou sexualitu novým způsobem

Pokud své tělo milujete, neměl by pro vás být problém poznat se lépe sexuálně a objevit tak skutečně naplněnou sexualitu. Objevte své joni!

Sanskrtské slovo yoni znamená něco jako původ. Možná slovo znáte z tantrických masáží, kde se používá pro ženské genitálie.

Sexuální hračka pro větší potěšení

Existují dokonce i sexuální hračky, které jsou pojmenovány po yoni. Například vajíčka yoni. Obvykle se jedná o malá vajíčka vyrobená z kamene, často z nefritu, ale jsou k dispozici také jako ametyst, obsidián a růžový křemen.

Říká se, že tato malá hračka je ideální pro posílení svalů, ale samozřejmě má také duchovní význam. Yoni mapping není jen o posílení pánevního dna, ale především o opětovném získání většího povědomí o svém těle.

Cvičení s vajíčkem yoni je o jemných, vědomých vjemech, které se jako ženy učíme znovu cítit. To znamená, že se cítíme více v jednotě se svým tělem a můžeme také cítit větší potěšení při sexu s partnerem. Protože často věnujeme příliš málo pozornosti signálům svého těla a víme příliš málo o své vlastní touze a o tom, jak ji můžeme zvýšit. To vše má umět malý léčivý kámen ve tvaru vejce.

Mimochodem, vejce yoni není žádný moderní vynález. Říká se, že čínské císařovny a konkubíny před více než 5 000 lety používaly tento malý, hladký kámen, aby si udržely svou milostnou sílu, když stárly, a aby si udržely svaly pánevního dna fit.

Umí toho ale mnohem více: kromě procvičování a posilování svalů pánevního dna vám pomůže v poporodním cvičení, zajistí silnější orgasmy, zmírňuje nepohodlí při menstruaci, posiluje vaši sexualitu tím a posiluje také vaši ženskost a cit pro vaše tělo.

Kdy můžete nosit vajíčko yoni?

Při domácím tréninku:
Pokud chcete trénovat pánevní dno, můžete to udělat lehkým cvičením doma nebo nošením vajíčka yoni na cestách. Malé vajíčko můžete využít i pro určitá cvičení při jemné józe.

Postnatální cvičení po porodu:
Když žena rodí přirozeně, tkáň je extrémně natažená. Můžete také nosit vajíčko yoni pro zpevnění a posílení tkáně. Měly byste se poradit s lékařem, kdy je vhodné začít, rozhodně ne třeba v období po porodu.

Během menstruace proti nepříjemný pocitům:
Pozor! Vajíčko byste neměly nosit příliš dlouho, jinak by mohlo zablokovat přirozený výtok. A samozřejmě byste měly vajíčko poté důkladně vyčistit.

Rizika při používání vajíčka yoni

Při nošení malých kamenných vajíček se však mohou objevit jistá rizika. Bez ohledu na to, jak hladký povrch z nefritu a růžového křemene vypadá, stále může obsahovat bakterie a choroboplodné zárodky. A to může být stejně nebezpečné jako tampony, které se nosí příliš dlouho. Nikdo nepotřebuje takzvaný syndrom toxického šoku. Nikdy jej tedy nenoste příliš dlouho a vždy jej dobře vyčistěte.

Druhý problém: Malá vajíčka yoni nemají vždy vytahovací šňůrku, což může znamenat, že může být obtížné je vyjmout. Nejlepší je vždy dbát na to, aby kameny měly nahoře malý otvor, kterým protáhnete čistou šňůrku. Takhle se hraje na jistotu. Pokud jsou kameny příliš těžké, poševní svaly mohou po dlouhém nošení dostat křeče.

Zdroj: názory autora






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:27
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:12
23 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:01

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat