Předehra nemusí být taková nuda

Pokud si myslíte, že mazlení je pouze pro teenagery, velmi se mýlíte. Mazlení může být vzrušujícím doplňkem sexu pro každého. Proč může být mazlivý sex extrémně dobrý a vše, co byste o něm měli vědět?

Předehra že je jen nezbytný doplněk? Úplný nesmysl. Každý, kdo si to myslí, tento úžasný způsob vyzbrojování ještě neobjevil. Pravda termín předehra tomu sice nepomáhá. Skoro jako by to vypadalo, že to malé, měkké intro je k úplně něčemu jinému. Je to škoda, protože mnoho lidí o tuto extrémně vzrušující část přichází.

Protože předehra je především o tom, jakou rychlostí se nakonec vzrušíme. Fáze sexu, kdy můžete zapojit všechny smysly, vidět, hýčkat, čichat, ochutnávat a cítit jeden druhého. Ve kterém oba pociťujete vzrůstající vzrušení, možná se navzájem držíte a souzníte na té nejhlubší úrovni, abyste si pak dali víc.

Nejen ženy mají rády, nebo dokonce potřebují, předehru. Ani mužským čtenářům nevadí, že jsou sváděni a vzrušováni.

Jak obohatit svůj sexuální život

Ptáte se, jak zlepšit svoje dovednosti také v rámci předehry? Tady je 9 tipů:

Objevujte navzájem svá těla

Ukažte mu své nejkrásnější části svého těla, své křivky, intimní místa – vše, co na sobě máte rády a všechna místa, která jsou pro vás erotogenní a citlivá. Navzájem si tak můžete ukázat, jak a kde a jakým tempem byste dnes chtěli být hýčkáni.

Předehra Stop and Go

Vzrušování během předehry škádlením se líbí mnoha z nás. Samozřejmě ne bolestí, ale stimulací. Pokud toho druhého rozpálíte, ale pak zase zpomalíte tempo, zvýšíte tím touhu a vzrušení. Mimochodem, erotické hračky nejsou vhodné jen pro sólo sex, ale mohou také velmi obohatit sex v páru.

Vaše vůně a chuť jako afrodiziakum

Většinu lidí moc nezajímá, jestli jste čerstvě osprchovaní a navonění. Koneckonců, vaše tělesná vůně a chuť je pro milujícího partnera to nejkrásnější a nejvíc vzrušující. Dobré vědět, tak ho svádějte svou vůní a chutí.

Ruční práce a ústní cvičení

Kouření nebo honění – proč nezkombinovat obojí během předehry? Mnoho mužů si opravdu užívá změnu mezi teplými, měkkými ústy a pevnýma, svírajícíma rukama. Totéž platí pro i obráceně u mnoha žen. Jen si vyzkoušejte, co se vám líbí.

Výzva k odhalení

... a to je třeba zjistit. Sex na veřejnosti a na zakázaných místech je pro mnoho lidí zvláštním problémem. Tak proč toho adrenalinu nevyužít k horké předehře?

Realizuje sexuální fantazie

Běžná sexuální fantazie: jednoduše se vložit do rukou druhé osoby a slepě jí důvěřovat. Funguje to ale i naopak. Pokud ho nebo ji zajistíte pouty během předehry, také uspějete. Vklouznutí do role slabého, bezmocného nebo zodpovědné osoby dokáže milování pořádně rozpálit.

Objevujte nové erotogenní zóny

Erogenní zóny nejsou jen ty známé, tedy vše kolem pohlavních orgánů. Buďte ochotni experimentovat a uvidíte, jaké vzrušující oblasti na svém těle ještě můžete objevit. Perfektní jako předehra a úvod do žhavé noci.

Zdroj: názory autora







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

6 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
14 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat