Největší úskalí sexuální polohy 69

Pro jednoho ta nejlepší předehra, pro jiného zase ideální erotická tečka. Buď jak buď, poloha 69 se může i zvrtnout. Pozor si dejte hlavně na hygienu a stravu, kterou se před akcí posilníte!

Ti, kteří ikonickou „šedesátdevítku“ v praxi ještě nezkusili, o ní alespoň slyšeli – mockrát. Ono jde totiž o suverénně nejoblíbenější číslo spojované se sexem, které si své místo nalezlo i v legendární učebnici lásky Kámasútře. Samotná pozice vypadá velmi jednoduše, ale pořád to ještě neznamená, že se na cestě k potěšení nemohou objevit kolize a výmoly.

Chybička se klidně vloudí!

Teorie dané pozice je jasně daná. Oba partneři ulehnou v opačných směrech, a to buď vedle sebe či nad sebou, čímž se jim otevírá jedinečný přístup ke genitáliím toho druhého. Pak už zbývá jen trocha odhodlání a orgasmus je na dosah. Ale nechval dne před večerem…

Nedostatečná očista rovná se pekelné faux-pas

Orální sex jako takový je vrcholem intimity. Bez důkladné přípravy se to ale neobejde. Jakékoli hygienické pochybení s sebou může přinést chuťové, čichové i zrakové vjemy, které s libidem pořádně zamávají. Ocitnout se tváří v tvář partnerovým delikátním partiím je mimořádně choulostivou záležitostí, která vyžaduje naprostou čistotu. A co když jste o dost menší než váš milenec? Půjde to vůbec?

Potíž s tělesnými proporcemi

Zradit vás může i technická chyba týkající se výškového rozdílu. Jen tak mimochodem, ten u 95 procent dnešních párů činí v průměru 14 centimetrů (2), což proveditelnost téhle sexuální parády pochopitelně dost zásadně ztěžuje. Co dalšího hází klacky pod nohy?

I strava se vymstí

Zapálené svíčky, nalité víno a k němu nakrájený sýr s bílou plísní. Atmosféra k navození vášnivého večera a pohody sice fajn, ale právě toho sýrového občerstvení se raději vzdejte. Dobrý nápad nejsou ani tučná jídla, která negativně ovlivňují přirozený tělesný zápach. Nemluvě o riziku plynatosti. Ta tu představuje hodně nepříjemný „přímý zásah“!

Zdroje: (1) www.timesofindia.indiatimes.com/life-style/relationships/heres-why-69-is-the-worst-position-ever/photostory/59680352.cms?picid=59680405, (2) www.journals.plos.org/plosone/article?id=10.1371/journal.pone.0054186







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Dršťková polévka

(2 hlasů)

Boloňské špagety

(2 hlasů)

Sýrová roláda

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
16 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat