Šokující sexuální rekordy k zamyšlení

Kolik centimetrů měří nejmenší mužský penis na planetě a jaké délky dosahuje naopak ten největší? To z následujících řádků hned zjistíte. Podíváme se i na jeden hodně neuvěřitelný ženský dekolt, který se vážně pronese.

Že se výjimečné světové rekordy zapisují do Guinnessovy knihy, to je známá věc. Nalezli bychom v ní zmínky o unikátních sportovních výkonech, uměleckých dílech, přírodních divech, vědeckých objevech, technologických pokrocích i zvířecích dovednostech. Zkrátka všechno, co se nějakým způsobem vymyká normálu či chápání, tu najde své místo. Pak ale existují i trochu jiné „rekordy“, které svou speciální encyklopedii sice nemají, přesto se nad nimi jeden pozastaví. Týkají se sexu a někdy bývají dost šílené! Souhlasíte?

Vášnivá orgasmická hodinka

Jsou tací, kteří plesají blahem, když se jim během milování orgasmus vůbec povede. To rozhodně není případ jisté ženy z americké Kalifornie, která za 60 minut zdolala erotický vrchol hned 134krát, proto jí patří cenné prvenství. Jestli se tohle dá trumfnout a překonat, vážně těžko říct! I pánové tu ale mají svůj kousek slávy.

Na velikosti penisu záleží

Když to máš, tak to ukaž? Jsou situace, kdy je taková ukázka takřka neviditelná a vyžaduje použití lupy. Své o tom ví majitel nejmenšího penisu na planetě, jehož nádobíčko měří pouhý jeden centimetr. To mu jistě ani trochu nezávidí vlastník největšího pohlavního orgánu – ten se pyšní úctyhodnou délkou 34 centimetrů. Jeho partnerka musí cítit skutečně hlubokou vášeň… Teď se posuneme zase o něco víš, a to k poprsí. I tady létají zvláštní čísla.

Ňadra, na která neexistuje podprsenka

Muži na ženách milují větší prsa. Umíte si představit, že by vám sudičky nadělily obvod hrudníku, který dosahuje 177 centimetrů? Američanka Annie Hawkins-Turner má velikost podprsenky 48V, kterou v běžném obchodě pochopitelně nemají, jelikož se nevyrábí. Spodní prádlo si tedy musí nechat šít na zakázku. A jen tak mimochodem, nepodstoupila plastickou operaci, jde o dekolt zcela přírodní!

Zdroj: www.privatportal.sk/blog/sokujuce-sexualne-rekordy-ktore-vas-dostanu






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek 18:52
4 Příspěvků
Poslední příspěvek 15:44

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat