Průměrná délka penisu se v posledních letech zvětšila

Muži jásají, odborníci se děsí následků. Taková je teď situace v pánských spodkách, kde je stále více těsno. Prý za to může nezdravá strava a znečištěné ovzduší, které má na reprodukční systém zhoubný vliv.

Velikost penisu byla pro muže vždycky citlivým tématem. Od srovnávání v šatně až po úzkosti v ložnici, myšlenka, že větší je zkrátka lepší, tu představuje klasické dogma. Dobrou zprávou je, že se průměrná délka pánského nádobíčka v posledních 30 letech sama zvětšila o celých 24 procent. Ale důvod k oslavám to prý rozhodně není.

Zázrak? Kdepak, spíše pořádný problém!

Nedávný americký výzkum uskutečněný Stanfordskou univerzitou, který analyzoval data celkem 75 předešlých studií, přináší sice vzrušující výsledky, ovšem jeho autoři z nich nadšení nejsou. Domnívají se totiž, že samovolné zvětšení penisu může být způsobeno nezdravým životním stylem, konkrétně pak přejídáním, konzumací tučných potravin a nedostatkem fyzické aktivity. Jako možný přispívající faktor uvádí i znečištěné ovzduší. „Reprodukční systém je jednou z nejdůležitějších součástí lidské biologie. Pokud jsme svědky takových změn, znamená to, že se s našimi těly děje něco divného," obává se vědec a jeden ze spoluautorů výzkumu Michael Eisenberg.

Dar přímo danajský

Dle slov jmenovaného experta lze potenciální důsledky tohoto jevu jen stěží ignorovat, neboť skutečnost, že jsou muži výrazně obdařenější než před třemi desetiletími, vyvolává znepokojení o zdraví populace. A to je tady to nejdůležitější! Ačkoli se příslušníci silnějšího pohlaví získaným centimetrům navíc pochopitelně nebrání, pravdou zůstává, že velikost penisu pro sexuální potěšení a spokojenost zase tak podstatná nebývá. Přesto je touha po pořádném intimním „vybavení“ jakousi posedlostí, která dle uvedené studie jen vytváří zbytečný tlak a posiluje škodlivé genderové stereotypy.

Zdroj: www.giggeli.com/blogs/news/the-increase-in-average-penis-size-a-concerning-trend-that-demands-action







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek 23:01
5 Příspěvků
Poslední příspěvek 22:07
2 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:17

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat