Erotické choutky podle znamení zvěrokruhu

Někdo má rád holky, jiný zase vdolky. A v posteli to platí stejně tak! Každý při sexu preferuje něco jiného. Co je nejbližší Petrovi, Markovi nebo Robertovi? A co miluje Renata, Lenka či Petra? Sluneční znamení odhaluje milostnou náturu každého! Poznáte se i vy?

Sluneční znamení charakterizuje postoj vůči všemu. Vztahům, práci, sexualitě, koníčkům, talentům i milostným praktikám. Které jsou „souzené“ Býkovi, Štírovi či třeba Rybě? Jak moc horký dech má v polštářích Kozoroh, Lev nebo Panna? Kdo aktivně vyhledává bolest, společnost dalších osob, novinky z řad erotických pomůcek? Odpověď je blízko!

Beran (21. 3. až 20. 4.)

Vášnivý Beran nepohrdne autoerotikou či striptýzem, který mu přichystáte. Ze zvědavosti klidně zkusí i anální sex, má pozitivní vztah k erotickým pomůckám.

Býk (21. 4. až 21.5.)

Něžný Býček vyznává erotickou masáž, takže například k té olejové nebude mít výhrady. Stejně jako ke sledování erotických (nikoli pornografických) filmů.

Blíženec (22. 5. až 21. 6.)

Tohle znamení je pro každou srandu. Miluje orální sex a pustí se i do osobního masturbačního maratonu. Hlavně aby nebyla nuda!

Rak (22. 6. až 22. 7.)

Vzájemná masturbace, vaginální prstění v kombinaci s líbáním partnerky. Ráček je jemný a trochu chlípný zároveň.

Lev (23. 7. až 22. 8.)

Sex po telefonu, virtuální setkání. Nouze si žádá rychlá řešení. Při osobním kontaktu Lev vyznává vodní hrátky ve sprše, takže si kupte bezpečnostní madla. Jo, a pásku přes oči, aby nevšednost nezestárla.

Panna (23. 8. až 22. 9.)

Po cunnilingu, tedy stimulaci pohlaví ústy, Panna touží, i když se prvotně zdráhá na něco takového pomyslet či to přímo vyslovit. Muž v tomto znamení je blahem bez sebe, když se mu naservíruje jídlo jako předehra k sexu.

Váhy (23. 9. až 23. 10.)

Zrozenci ve znamení Vah ocení stimulaci penisu rukou, ejakulaci na obličej či tělo, pohled na luxusní prádélko i mírné znehybnění rukou pouty, šátkem, šálou.

Štír (24. 10. až 22. 11.)

Rychlovka, felace (stimulace penisu ústy), sex zezadu při jízdě ve výtahu. To je to pravé pro nenasytného Štíra!

Střelec (23. 11. až 21. 12.)

Exhibicionismus, zvědavost, touha po dobrodružství. Tohle všechno vede Střelce ke skupinovému sexu a experimentům typu fisting, zkouška erotického nábytku, recenze erotických pomůcek. Nic romantického.

Kozoroh (22. 12. až 20. 1.)

Co miluje Kozoroh? Milování na klasický způsob, líbání, oždibování ušních lalůčků, v největší extázi polohu, kdy je nahoře jeho milenka. Ovšem slízávání sirupů z těla a sex ve vaně plné pěny je taky fajn.

Vodnář (21. 1. až 20. 2.)

Vodnář se ničeho nezalekne, podvědomí ho to táhne k BDSM, análnímu sexu a poznávání temnějších zákoutí lidské sexuality. Klasický sex je přece nuda.

Ryby (21. 2. až 20. 3.)

Virtuální sex, orální sex, sladká slova i stimulace ženského klína pěstí… Rozmanitost Ryb nezná hranic. Romantika propojená se silným sexuálním vnímáním se projeví dřív nebo později.

A co máte v posteli rádi vy?

Zdroj: www.thehoodwitch.com/blog/2022/2/11/erotic-astrology







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

20 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:54
9 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:59

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat