Umíte se správně líbat?

Smyslné líbání k milování, předehrám nebo znovuobjevování vášně v dlouhodobém vztahu prostě patří! Jenže správná technika je nad zlato! Dostaňte ho svým osobitým stylem! My víme, jak na to!

Každá ústa jsou jinak tvarovaná a mají ráda nějaký svůj styl škádlení, takže nelze tvrdit, že existuje pouze jeden, který by vyhovoval všem. A o tom, že zrovna vaše ústa jsou příjemná na dotek a doslova k zulíbání, zpravidla svědčí fakt, že milenec má chuť jazykem dlouhé minuty prozkoumávat, co se za milým úsměvem skrývá zevnitř. (A naopak. Jestli vy zrovna líbání moc neholdujete, můžete mít vedle sebe „nesprávného“ partnera.) Slovy klasika „Učit se, učit se, učit se“ není seberealizace v tomto směru nikdy dost, protože například nudné polibky by se se sexem a milováním vůbec pojit neměly.

Již Japonci to věděli

První zápisy o ožužlávání ústy, okusování a pusinkování se objevily v japonské erotické literatuře 9. století, takže tahle kultura měla o rozkoších z líbání jasno už dávno. Mimochodem, slovo líbat mělo ve staré egyptštině stejný význam jako slovo jíst, protože smysly – vůně, hmat a chuť zapojené při dotecích ústy se shodují s těmi při jídle. (S tím může de facto souviset i pravdivá teorie, že pokud to ve vztahu skřípe, přestanou se oba jeho aktéři líbat dávno předtím, než si tohle uvědomí. Nemají jeden na druhého prostě chuť, opouští je apetit.)

Mějte ústa jako z alabastru

Aby byla ústa příjemná a připravená pro smyslné hrátky, je nutné udržovat je v čistotě, mít zdravé dásně, svěží dech a vláčné, měkké rty bez suchých šupinek, což je problémem právě v létě. Proto používejte balzámy s UV filtrem a různá zvlhčovala, která se postarají o dostatečnou hydrataci. Neopomíjejte ani peeling rtů např. soft zubním kartáčkem. (My víme, že i vy tohle víte, ale bylo třeba to pro úplnost doplnit.)

A dál? Jestliže chcete být tou, na jejíž líbací umění nikdy nezapomene, máme pro vás následující postup.

* Berte to jako samostatný erotický rituál.
* Udělejte si pohodlí a začněte tím, že se svým milencem navážete oční kontakt. Jen tak se mu zorničkami koketně vrývejte do tváře, poté si ho přitáhněte blíž k sobě a pomalounku se přisajte k jeho vrchnímu rtu, a pak i tomu spodnímu.
* Přejíždějte jazykem po těch lačných polštářcích, zabořte mu ruce do vlasů, aby se účinek předehry ještě více podpořil. Beztak je to fajn, protože takové uchopení hlavy do svých rukou vyjadřuje nadvládu a pocit kontroly, což je vzrušující samo o sobě.
* Mrštným jazykem pronikněte do úst a všímejte si reakcí, co s partnerem vaše počínání dělá. Přece jen, nikdy se všechno nelíbí všem!
* Velké milostné hráčky mohou svému milenci ještě zavázat oči, protože tak se sexuální napětí vystupňuje úplně na maximum a on bude mít prostor pro rozvoj fantazie. (Tento tip rozhodně vyzkoušejte, pokud jste s partnerem delší dobu, neboť na vášnivé a tajuplné líbání se postupem času zapomíná.)

Slané líbání připomíná relax

Na škodu nejsou ani další experimenty. Vzpomínáte si, kdy jste byla se svým protějškem na dovolené u moře? Chcete si to připomenout? Na rty si vlhkých prstem naneste malé množství soli. Sladký pohár, který vám vytvořili se Splitu, může hravě imitovat kakao, cukr nebo mražená jahůdka, kterou si můžete ústy podávat. Ochutnat sebe navzájem lze i s čokoládou, ledovou drtí či alkoholovým likérem. To všechno přinese změnu do vašeho milostného života! Tak znovu mějte potěšení z ústního spojení!

A co vy? Líbáte se ráda?







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

6 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
19 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
87 Příspěvků
Poslední příspěvek 1.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat