Těhotná Christina Aguilera se nechala nafotit NAHÁ: Líbí?!

Zpěvačka Christina Aguilera čeká druhé dítě a do porodu jí zbývá jen měsíc. Třiatřicetiletá hvězda se v pokročilé fázi gravidity nebála svléknout před objektivem a nafotila akty. Ačkoli v minulosti měla problémy s nadváhou, teď se jí daří držet si normální hmotnost i v těhotenství. Je prý sebevědomější než kdykoli dřív a dokazuje to odvážnými pózami na stránkách magazínu V.

Průkopnicí v tomto trendu – aktech v pokročilém těhotenství – byla herečka Demi Moore, která se ukázala světu s velkým bříškem už v devadesátých letech. Christinu podobné umělecké fotografie zlákaly a nechala se přemluvit – samozřejmě za tučný honorář – magazínem V, aby pro něj nafotila sérii gravidních aktů.

Jako žena jsem hrdá, že můžu uctívat své tělo ve všech etapách a fázích života, být nebojácná a sebevědomá a dokázat kapitulovat před neznámými věcmi, které pro mě budoucnost schovává,“ svěřila Christina v rozhovoru pro magazín.

Dítě čeká se snoubencem Mattem Rutlerem. V srpnu se jim má narodit holčička. Christina má ještě šestiletého syna Maxe s bývalým manželem Jordanem Bratmanem.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:27
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:12
23 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:01

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat