Jezděte do práce na kole: Budete mít lepší a častější SEX!

Nic neprodává a nepropaguje lépe jako sex. Chce-li tak někdo zaujmout a prosadit se v těžké konkurenci, stačí, když svůj zájem spojí se sexem. A udělali tak Britové v kampani podporující dojíždění na kole do práce. Jenže. Hovoří za ně také čísla neboli důkazy. Osoby dojíždějící do práce na kole jsou totiž fyzicky fit a mají lepší sexuální život a častěji se také sexu věnují.

Devět z deseti lidí, kteří dojíždějí na kole, tvrdí, že jim jízda z práce dovolí rychle vypnout a vypustit stres, takže přijíždějí za partnerem, přáteli a rodinou v lepší náladě. Šestašedesát procent lidí věří, že se jejich vztah zlepšil poté, co začali dojíždět na kole do práce a čtyři z deseti tvrdí, že tento pohyb jim dodal víc energie pro dovádění pod peřinou,“ tvrdí autoři průzkumu na stránkách deníku The Mail.

Podle průzkumu pro kampaň Cycle to Work Day (Na kole do práce) také jízda na tomto dopravním prostředku zlepšuje soustředěnost a kreativitu v práci.

Světový den cyklistiky připadá na 1. října.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Čočka na kyselo

(3 hlasů)

Rajská omáčka

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:06
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:53

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat