Pusťte k sobě do postele trochu zábavy!

26.11.2014 | Sex a vztahy

Milování už dávno není jen „plnění manželských povinností“. Sex by nás měl především bavit, měli bychom si ho pořádně užívat! Jenže jak na to? Prostě ho trochu odlehčete!

My vám nabízíme 10 tipů, jak pustit zábavu do ložnice a užít si vzrušujícího sexu!

1. Zavzpomínejte na staré časy

Když člověk prožívá první fázi nového vztahu, je zamilovaný až po uši a prakticky nedokáže z partnera/partnerky odlepit ruce. Jenže po letech se do vztahu vkrade rutina a najednou to platí i pro sex. Zavzpomínejte na začátky a trochu partnera povzbuďte! Flirtujte, nakupte si nové sexy prádélko, posílejte si zamilované vzkazy... A nebo vůbec předstírejte, že jste se právě potkali. Proč si nezkusit „sex na prvním rande“ s cizincem, kterého ve skutečnosti dobře znáte. Zapojte fantazii a pěkně se vžijte do svých rolí!

2. Flirtujte, flirtujte, flirtujte

Slovy, pohledy, dotyky... Můžete si přes den posílat dráždivé sms zprávy, lechtivé obrázky, rozvíjet fantazie, co se stane, až se večer po práci potkáte doma. Na svém i partnerově vzrušení můžete pracovat dlouhé hodiny. Sex je pak úžasný!

3. Zapojte nějaké hračky

Vysoká obliba nejrůznějších „hraček pro dospělé“ má svůj důvod. Dokáží totiž milování pořádně okořenit. A může s nimi být i docela zábava! Pokud se necítíte na výlet do sexshopu, prostě nakupte hračky na internetu. A věřte, že si užijete i společné rozbalování balíčku, který po pár dnech dorazí...

4. Pusťte si lechtivý film

Pokud nejste zrovna milovníci porna (což je spíše případ žen než mužů), pusťte si erotický film. Obvykle mívá i nějaký příběh (nikoli typu „ženě se rozbil dřez, přijde sexy instalatér“) a není tak naturalistický. A najdou se i nějaké docela vtipné. Jako předehra ideální!

5. Jeden večer režisérem

Co takhle jeden večer partnerovi slíbit, že uděláte v posteli všechno, po čem touží (samozřejmě v rámci hranic, o kterých jste mluvili), a za odměnu další večer role obrátíte – vy budete ten, kdo druhého vede a říká mu, jak vás potěšit.

6. Začněte hned u dveří

Zkuste partnerovi přichystat žhavé uvítání, jen co přijde z práce. Přivítejte ho v sexy prádélku, vrhněte se na něj a zbytek už tak nějak vyplyne sám od sebe...

7. Vyrazte do přírody

Milování venku je jedno velké dobrodružství. Jistě, je to dobrodružství spíše na letní noci, ale rozhodně stojí za vyzkoušení!

8. Předveďte tělo při tanci

Ne každá žena se dokáže natolik zbavit studu, aby partnerovi předvedla striptýz. Ale zkuste ho svést tancem! Nemusíte při něm odhazovat svršky, uvidíte, že smyslné pohyby pro něj budou silným afrodiziakem, i když budete oblečená!

9. Rozšiřte knihovnu

Erotické romány zažívají v současnosti opravdový boom. Tak toho využijte! Takové večerní společné předčítání je úžasnou předehrou. A kromě toho najdete v knihách spoustu inspirace.

10. Měňte role

A to doopravdy. Prostě zkuste povolit uzdu fantazii a proměňte se do jakýchkoli postav, které vás vzrušují. A klidně si pomozte nějakými těmi kostýmy! Sexy sestřička, pokojská, školačka, ale třeba i domina nebo paní profesorka. Je to jen na vás!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat