SEXUÁLNÍ výzva, která naruší váš stereotyp! Troufnete si?!

Vánoce jsou skvělou příležitostí, jak osvěžit svůj sexuální život, a to i když je trávíte v rodinném kruhu nebo u příbuzných! O to je to lepší! Proč se těšit na návštěvu u rodičů a myslet na sex? Bude to nejlepší tečka před závěrem roku!

Společnost Groupon, která se zabývá prodejem dárkových certifikátů, uspořádala anketu na téma činnosti běžného života. 44 % žen přiznává, že uvízlo na slepé koleji. Nakupují ve stejných obchodech, nosí pořád dokola stejné oblečení a make-up, jedí ta samá jídla od pondělí do neděle, sex mají v určité dny… Prostě nuda a stereotyp.

Přitom ve druhém kole 52 % dotázaných žen vyslovilo přání, že by bylo fajn, aby život byl pestřejší. Chcete slyšet dobrou zprávu? Teď je k tomu ideální příležitost!

Každá nová výzva se počítá

Změna prostředí je kolikrát mnohonásobně účinnější než motivační diář nebo „nakopnutí“ od někoho blízkého. Proto se radujte, pokud na svátky jedete k příbuzným. Pomůže vám to k rozvoji. Tip sezony je jasný. Užít si sex v domě rodičů.

„Kdykoli můj manžel a já jedeme na vánoční svátky k příbuzným, náš sex se stává hihňavý a pubertální. Jako za starých časů,“ směje se dvaatřicetiletá Alice, pro kterou je starý studentský pokoj neuvěřitelnou výzvou.

V období svátků a rodinných návštěv nemáte žádné starosti. Jen si připomenete, jak vám bylo o hezkých pár let zpátky, kdy rodiče rozhodovali o vašem životě. Uvolníte se a přepadne vás rebelství. Nechcete, aby vás při sexu s partnerem někdo slyšel, natož aby vás přistihnul. To je na tom všem krásné,“ usmívá se Alice. Pro ni je konec roku vyloženě vybočení z rutinních kolejí.

Vánoce využijte k transformaci

Osvěžení tohoto typu nejen sexuologové chválí. Nové zkušenosti - i ty extrémní - znamenají nové výzvy, což vás oprostí od toho, že v dalších dnech nebudete fungovat na „autopilota“.

Jistý neurologický výzkum dokonce prokázal, že více nové zábavy (jakékoli) znamená větší vnitřní činnost mozku a touhu po dobrodružství. Pro vás konkrétně to znamená malý úkol.

Neotřelá bagáž

Místo znuděného výrazu si do kufru, který povezete s sebou, přibalte: zásoby kondomů, lubrikantu a běžné antikoncepce, krajkovou košilku či svůdné prádlo a popřípadě i nějakou nenápadnou rekvizitu (šátek na svázání rukou, škrticí kroužek na penis nebo neobyčejně obyčejnou svíčku, která se sice tváří normálně, ale horký vosk z ní patří na nažhavené tělo. (Vytáhnout ji nemusíte, ale člověk nikdy neví, co se „doma“ semele.)

Zelená kostýmům a příležitostem

Body k dobru určitě nasbírají i kostýmy v červeno-bílých barvách, které jsou pro Vánoce tak charakteristické, i když s těmi opatrně, ať nevypadnou z kufru v tu nejnevhodnější chvíli – třeba před matkou, která se rozhodne vyprat. Čepička s bambulkou nebo červené podvazky jakožto symbol vánočních svátků postačí. (Tahle vytuněná rychlovka před štědrovečerní večeří nabere úplně jiný směr.)

Nebo snad společná masturbace, na kterou celý rok nebyl čas? Je velmi populární a připomíná petting neboli nevinné hrátky bez soulože. Jelikož lze praktikovat i ve sprše, není nutné přemýšlet nad jinou variantou. Prostě to udělejte a užívejte si svého pubertálně-spontánního období. Budete na něj v dobrém vzpomínat!

A co vy, máte sex v domě rodičů, nebo vám to připadá nepatřičné?







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

63 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 26.4.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat