Orální sex očima mužů: Toto jsou nejčastější chyby, které děláme!

01.04.2015 | Sex a vztahy

Nakolik procent si myslíte, že ovládáte techniku hlubokého hrdla? Přečtěte si, jak nás vidí muži.

Orální sex nebo technika hlubokého hrdla, jak se občas nazývá, je pro muže nesmírně důležitý. Nevyplatí se tento sexuální akt podceňovat a je to jeden z nejčastějších momentů, kdy se ukáže, jaká je žena milenka. Co tedy pánové na tomto uspokojeni milují nejvíce a co je, na druhé straně, dokáže nejvíce naštvat? Zeptali jsme se přímo jich.

Co dokáže mužům nejčastěji přerušit tento požitek?

Nejvíc mě dokáže odradit, když žena dělá pohyby nahoru a dolů čistě mechanicky a ve stejném rytmu. Dorazí mě, když se pak zeptá "už"? Nevěřili byste, ale stává se to i zkušeným ženám."  Martin (33)

Některé ženy mají takovou manikúru, která je doslova nebezpečná pro orální sex. Jejich nehty jsou jako zbraně a stalo se mi párkrát, že mi nechtěně zarýply nehet do předkožky. Naopak stisk a přítlak jim dělá problém."  Robert (37)

Dávicí reflex. Pro chlapa není nic ponižujícího, než když se ženě začne zvedat žaludek. Asi je někdy těžké tomu zabránit, ale pokud si v tom nevěří, neměla by se do něčeho takového pouštět. Najít ženu, která to dělá s potěšením, je jako hledat jehlu v kupce sena, to myslím vážně. "  Honza (29)

Vysněnou polohu při orálním sexu zvládne málokterá

Když se řekne orální sex, automaticky si spousta lidí představí polohu 69. V druhém případě je to pozice stojícího muže a klečící ženy, která se tak trochu považuje za vulgární a velmi odměřenou. Jak ale vypadá, když se orál dělá profesionálně? Nejvyšší level je, když si žena lehne nahá na záda, její hlava mírně visí z postele. Já přistoupím k ní shora a jemně zasouvám do jejího hrdla. Mám tak dokonalý výhled na její sexy křivky a zároveň jí můžu dráždit bradavky, čímž se spojuje její vzrušení s tím mým, a to je na tom to nejlepší, " říká Roman (38), který toho má v posteli za sebou už opravdu hodně.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

20 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:54
9 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:59

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat