Sex na prvním rande: Zhorší, nebo zlepší vyhlídky na dlouhodobý vztah?!

23.03.2015 | Sex a vztahy

Ještě před pár desítkami let lidé řešili, zda spát s partnerem před svatbou, nebo až po ní. Tápali, zda mít sex s někým, koho znali měsíce. Dnes řeší, zda spát s úplně cizím člověkem na prvním rande. Ti, kteří se bojí, že sex na prvním rande znamená automaticky nevážný vztah, se můžou uklidnit. Dlouhodobé vztahy totiž vznikají i z těch prvních setkání, na nichž se dvojice hned spolu vyspí.

Sex na prvním rande má zhruba šedesát procent mužů a žen. Třetina z obou pohlaví přitom žije v trvalém vztahu s někým, s kým se vyspala právě na první schůzce. Vyplývá to z průzkumu společnosti Love Honey, která vyzpovídala 2 250 mužů a žen.

Ženy se však častěji než muži dopouštějí sexu na prvním rande opilé. Zatímco pod vlivem etanolu se k sexu na první schůzce nechá přemluvit třetina žen, mezi muži alkohol jako důvod sexu už na první schůzce uvádí pětina.

Předsudky má dnes asi každá šestá žena a méně než desátý muž. Ti si o protějšku, který je láká do postele na prvním rande, nemyslí nic hezkého a nepočítají s ním jako s dlouhodobým partnerem.

„Jednašedesát procent žen a třiašedesát procent mužů chtělo mít sex s někým na prvním rande, ale drželi se zpět, protože to bylo příliš brzy. Navíc sex na prvním rande si nikdo moc neužívá. Mezi ženami dvaaosmdesát a mezi muži třiasedmdesát procent zažívá velké nervy, když má poprvé sex s novým partnerem,“ uvedl mluvčí společnosti Love Honey Richard Longhurst v rozhovoru pro deník The Star.

Podle něj je dobré vědět, že třiaosmdesát procent žen a ještě o šest procent více mužů nemá předsudky a nepovažuje osobu, která chce mít sex na prvním rande, za někoho nevhodného pro vztah.






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat