Poloha, kde jde stud stranou

11.03.2015 | Sex a vztahy

Krása ženského těla a jeho tvarovatelnost nezná hranice. Přesto existuje poloha, kterou milují všichni muži nejvíce.

Některé ženy by se měly odpoutat od představy, že misionář je nejvíce intimní poloha. Je sice fakt, že je romantická, ale věřte, že existují i ​​lepší polohy, které vás sblíží ještě víc, i když to na první pohled tak nevypadá. Například poloha zezadu, kdy žena zaujme pozici žabky a vystrčí zadeček, zatímco muž je v pozici pokrčených kolen a rukama ji drží kolem pasu.

Úspěšnost této polohy je téměř stoprocentní

Tajemství této polohy spočívá především ve vyzvednutí ženské sexuality maximálně, jak se dá. Pozice, jakou žena zaujme, je předurčena k úspěchu. Prohnutí těla v takové poloze zalarmuje všechny svaly v oblasti hrudníku a také v oblasti pánve. Právě ty mohou předčasně způsobit jemné lechtání či dráždění a v některých případech i vaginální orgasmus.

Svírání a povolení dokáže s ženskou vagínou zázraky

Centrum pozornosti je tedy ve vagíně a díky kontrastu ženské stability a mužského výkonu můžete očekávat příjemnou souhru. Přestože se žena příliš hýbat nemůže, neměla by po celou dobu jen ležet. Jemné posouvání se vpřed a vzad je totiž nesmírně sexy. Kromě toho nelze zapomínat ani na stažení a povolení vnitřních svalů vagíny. Tato poloha je totiž jako stvořená na takový přítlak. Exploze vášně nastane, když si muž začne silněji přirážet ženskou pánev až na své boky.

Mnohé ženy nepovažují tuto polohu za atraktivní, protože se z ní ztrácí oční kontakt. I to má však něco do sebe. Věřte, že když se po takové nadílce vzrušení s partnerem na sebe otočíte a dokončíte toto sexuální veledílo v poloze na koníka, muž bude stoprocentně spokojen.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:40
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00
20 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:39

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat