Jaké ženy nejčastěji předstírají ORGASMUS?!

Nejčastějšími důvody předstírání orgasmu u žen jsou snaha ochránit partnerovy city, strach a nejistota, snaha více se vzrušit a dosáhnout skutečného orgasmu a snaha rychle ukončit pohlavní styk. Třetí z důvodů dokazuje jinou věc, tedy že většina žen, které předstírají orgasmus, ho jinak normálně dosahuje.

Výzkumy sexuologů potvrzují, že někdy v životě orgasmus předstírá osmdesát procent žen. Nejčastějším důvodem je snaha ochránit mužovy city. Ženy jinými slovy předstírají nejčastěji proto, aby měl jejich muž pocit, že je skvělý milenec a že je dokáže uspokojit.

Druhým z důvodů je ženin strach na počátku vztahu a také nízké sebevědomí. Třetím z důvodů je pak snaha zvýšit u sebe vzrušení. Předstíráním se ženy snaží zburcovat partnera, jehož větší vzrušení pak vzruší ženu samotnou a zvýší tak šanci, že orgasmu skutečně dosáhne.

„Předstírejte, dokud toho nedosáhnete. Tato teorie stojí na předpokladu, že když se tak chováte, pak se věc stane i vnitřně. A někdy to funguje. Psychologové stejnou techniku používají u pacientů s depresí. Nutí je smát se fyzicky, což uvolňuje hormony v mozku, které pak vyvolávají pocit radosti vnitřně, takže člověk se nejdříve směje na tváři, pak cítí úsměv i uvnitř. Ženy ve zmíněném výzkumu tvrdily, že předstírají orgasmus, aby se partner víc vzrušil, což nakonec vzruší je,“ vysvětluje sexuální terapeutka Tracey Cox na stránkách britského deníku The Mail.






Celkem 2 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Toast s gorgonzolou

(35 hlasů)

Frittata s rajčaty

(12 hlasů)

Vaječná frittata se slaninou

(19 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat