5krát sexuální výstřelky, které nás v posteli NErajcují!

23.02.2015 | Sex a vztahy

Muži jsou občas podivná stvoření. A dokáží nás překvapit – i v posteli. Ovšem občas nás zaskočí chováním, které v nás vyvolá rozporuplné pocity. Vlastně je sexy. A vlastně je úplně za hranou.

O jakých výstřelcích to mluvíme?

1. Čichání k onošeným kalhotkám

Oddáváte se předehře, postupně jeden druhého svlékáte, romantika jak trám… a najednou on sebere ze země vaše kalhotky, ve kterých jste celý den, a přičichne k nim. Dlouze.

Jasně, vlastně je to rajcovní, ale na druhou stranu – málokterá žena by s takovým potěšením očichávala partnerovy onošené spodky…

2. Udýchaný šepot

Je sexy, když jsou muži v posteli slyšet, když nám do ucha šeptají rajcovní věci.

Ale pokud při tom popadají dech a znějí spíš jako někdo, kdo by měl být zavřený v léčebně, vzrušení u nás vystřídá pravděpodobně záchvat smíchu. A vysvětlete mu to…

3. Sexy gesta na veřejnosti

Když vás nikdo nevidí, je taková „znaková řeč“ skvělá předehra.

Jenže pokud tak váš drahý činí uprostřed nedělního oběda s vašimi rodiči, uprostřed večera s přáteli nebo před dětmi (navíc dospívajícími, které už vědí, co ona gesta znamenají), není to sexy ani trochu.

4. Až moc osobní hygieny

Je skvělé, když o sebe muž pečuje. O tom není sebemenších pochyb. Doby, kdy se tvrdilo, že správný chlap má smrdět, snad už patří minulosti.

Ovšem nic se nesmí přehánět. Pokud máte v posteli muže, který přes ulehnutím evidentně použil více přípravků pro osobní hygienu než vy, voní po jasmínu a na jeho těle není ani chloupek, vykřesat před svýma očima obraz mužnosti vám dá asi dost práce.

5. Vaše prádlo na jeho těle

Když se ráno rychle nasoukáte jen do jeho košile, pravděpodobně zažijete ještě před snídaní úžasný sex.

Ovšem pokud si váš partner z legrace (doufejme) navlékne vaše tanga, buď se udusíte v záchvatu smíchu, nebo se pozvracíte. Nebo se pozvracíte při záchvatu smíchu. Každopádně to nemůže dopadnout dobře.






Celkem 2 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Vanilkové vafle

(40 hlasů)

Míchaná vejce s chřestem

(8 hlasů)

Veselá omeleta s jarní cibulkou

(22 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

63 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 26.4.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat