Nevěstinec zaměstnával JEN vdané ženy. Lákal klienty na sex s cizími manželkami

Ruská policie odhalila luxusní nevěstinec pro fetišisty, které vzrušuje sex s cizími manželkami. Prostituci tady tak vykonávaly výhradně vdané ženy, které přes den plnily funkci hospodyněk a žen v domácnosti. Klienti se pak oddávali cizoložnictví a prznili za úplatu manželky jiných mužů.

Manželé většiny prostitutek podle ruské policie vůbec netušili, čemu se jejich ženy po nocích věnují. Za hodinu sexu s vdanou paničkou si nevěstinec účtoval v přepočtu až devět tisíc korun.

Exkluzivní vykřičený dům ale úřady odhalily a zavřely. „Zoufalé ženy v domácnosti byly přilákány již zaběhnutými prostitutkami na tučný přivýdělek. Většina podlehla, protože si potřebovala přilepšit v hmotné nouzi,“ uvedla mluvčí ruské policie.

Pokud chtěly být přijaty, musely ženy doložit oddací list. Za to ale vydělávaly šestkrát více, než kolik si účtují běžné prostitutky šlapající v průměru jen za čtyři tisíce rublů – asi patnáct set korun.

Nevěstinec provozovala bordelmamá známá v ruském podsvětí jako Mama.

Sedmipokojový byt se změnil v exkluzivní nevěstinec, v němž prostitutky mohly pracovat jen tehdy, když přinesly oddací list potvrzující, že jsou něčí manželky. Zatkli jsme jedenáct osob, ačkoli žena provozující tento podnik, která je známá jako Mama, nám unikla a pátráme po ní,“ uvedla mluvčí ruské policie Margarita Maslovová.

Prostitutky sice vyvázly jen s pokutou dvou tisíc rublů (asi osm set korun), ale čeká je mnohem horší věc, vysvětlování manželům.






Celkem 1 komentářů

ghjk
12.02.2015

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat