Na seznamkách hledáme nevěru, ale přesto věříme v pravou lásku!

Zajímavý pohled do duše zadaných nevěrných lidí přinesl průzkum na seznamce Victoria Milan. Na ní se registrují lidé, kteří mají doma partnery, či dokonce manžele, ale hledají někoho na sex za jejich zády. Přestože se dopouštějí nečestného jednání a ohrožují svůj láskyplný vztah, tvrdí tři čtvrtiny těchto lidí, že věří na pravou lásku.

„Sedmasedmdesát procent uživatelů věří na pravou lásku,“ cituje výsledky průzkumu deník The Star.

Z další analýzy odpovědí vyplývá, že pravá láska musí být založena na erotice – souhlasí šedesát procent uživatelů seznamky Victoria Milan – a šestatřicet procent přiznává, že sexuální přitažlivost s časem vyprchá. Zajímavější je, že polovina uživatelů seznamky tvrdí, že smyslná součást jejich láskyplného vztahu nemusí nikdy skončit. Jenže jsou to oni, kdo hledají ukojení smyslnosti za zády stálého partnera.

Může vztah překonat zkoušku časem bez fyzického a erotického elementu? Většina našich členů říká ne, pokud ten pár není otevřený nalezení sexuálního elementu mimo vztah. Jiní říkají, že vztah může pokračovat, nicméně ne v ideálním či zdravém stylu. Naši členové tvrdí, že nevěra pomáhá jejich vztahu, v němž jsou pak šťastnější a chtějí v něm pokračovat,“ tvrdí Sigurd Vedal, majitel seznamky Victoria Milan.

Fyzická posedlost jeden druhým podle většiny členů seznamky vyprchá po dvou letech. Téměř polovina tvrdí, že fyzická láska z jejich vztahu nikdy nevyprchá.






Celkem 1 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat