10 pravidel sexu na jednu noc: Tohle musíte vědět, než na to skočíte!

02.02.2015 | Sex a vztahy

Ačkoli se o něm moc nemluví, sex na jednu noc není nic, co bychom si nemohli užít. Jenže právě tahle příjemná zábava má i svá pravidla, která se rozhodně vyplatí dodržovat.

Na co tedy nezapomenout, pokud propadnete kouzlu muže či ženy, které vyústí v milování na jednu noc?

1. Ochrana je na prvním místě

Sex na jednu noc obvykle znamená pomilovat se s někým, koho vlastně neznáme. Takže naprostou nezbytností je kondom. Nečekejte, že bude takto „zásoben“ ten druhý z chvilkových partnerů – buďte pro tuto možnost vždy připraveni!

2. Neočekávejte vztah

Ano, některá dlouhodobá partnerství začnou sexem na jednu noc, ale to jsou výjimky. Drtivá většina případů je opravdu velmi krátkodobá – maximálně na pár hodin.

3. Nemá cenu nic rozebírat

Tak dobře, stalo se. Možná na sebe nejste právě nejpyšnější, možná přemýšlíte, jak se cítí váš chvilkový milenec/chvilková milenka, přemítáte, co to všechno znamená… Tak zadržte a než se pustíte do rozebírání situace, uvědomte si, že sex na jednu noc je sex na jednu noc. Více vědět netřeba.

4. Přestaňte si cokoli vyčítat

Ačkoli jste věděli, do čeho jdete a že se chystáte pomilovat s cizincem/cizinkou, najednou se dostavil pocit viny. Tak na ten rovnou zapomeňte! Vždyť jste si skvěle užili!

5. Dejte si pozor na orgasmus

Tedy na to, abyste ho skutečně dosáhla! Dost často se stává, že v tom vášnivém uragánu žena nedosáhne orgasmu. A tak se postarejte, aby to nebyl váš případ. Chcete si přeci užít, ne se stát loutkou, která jen poskytne potěšení někomu jinému.

6. Buďte otevření novým věcem…

Sex na jednu noc je skvělá příležitost, jak se trochu přiučit. Poznat nové triky, polohy, způsoby rozkoše. Tak proč toho nevyužít?

7. …ale nenechejte se do ničeho nutit!

Navzdory výše napsanému se rozhodně nenechejte přinutit k něčemu, co dělat nechcete. I sex na jednu noc musí být dohodou mezi dvěma lidmi.

8. Přespání si rozmyslete

Právě jste si úžasně užili. A co teď? Zůstanete do rána? Vytratíte se hned po aktu? Upřímně řečeno, skoro nejlepší je nepřespávat – vyhnete se totiž lehce rozpačitému ránu. Takhle vám zůstane jen příjemná, ničím nezkalená vzpomínka.

9. Neslibujte, že se ozvete

Tak jako byste podobný slib neměli očekávat, neměli byste jej ani dávat. Byl to sex na jednu noc, takže pravděpodobnost, že jste právě začali úchvatný, celoživotní vztah, se blíží nule.

10. Nesvěřujte se jen tak někomu

Milování na jednu noc není věc, kterou byste měli hned rozhlásit, zvláště když tím můžete do nepříjemné situace dostat druhého ze zúčastněných. Takže to tajemství prozraďte jen člověku, kterému opravdu věříte. Ne kolegům v práci. Ne na třídním srazu. A určitě ne Facebooku!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat