»Zlomený« penis: Pánové, při téhle sexuální poloze vám hrozí!

20.01.2015 | Sex a vztahy

Urologové z Brazílie zjišťovali, jaká sexuální poloha je nejnebezpečnější pro frakturu penisu. Když je mužský pohlaví úd v erekci a velmi tvrdý, můžou ho některé příliš energické manipulace, tlaky a nárazy poškodit. Topořivá tělesa prasknou a de facto vzniká velmi bolestivá zlomenina. K tomuto jevu pak dochází nejčastěji, když si žena nasedne na muže a užívá si velmi vášnivé jízdy tzv. na koníčka.

Urologové ze Státní univerzity v Campinas v Brazílii analyzovali data týkající se pacientů s frakturou penisu ze tří nemocnic za posledních třináct let. V padesáti procentech případů došlo k fraktuře pyje ve chvíli, kdy byla žena na muži v poloze „na koníčka“.

„Když je žena nahoře, většinou ovládá pohyby celým svým tělem, jehož celá váha působí na ztopořený penis. Žena přitom necítí tlak v penisu a není schopna si uvědomit, kdy dochází k negativnímu působení na ztopořený pyj při špatném úhlu penetrace,“ vysvětlují lékaři z Campinas ve státu São Paulo.

V devětadvaceti procentech případů došlo k fraktuře v tzv. psí poloze (muž proniká zezadu do ženy na všech čtyřech). U homosexuálních mužů přitom byla tato poloha nejčastější příčinou fraktury. Zřejmě proto, že takto souloží častěji než heterosexuálové.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

9 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:59
33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat