Připravte si kapesníčky: Leden je měsíc milostných aférek a nevěr!

Konec roku je náročným obdobím nejen pro ty, kdo jsou nezadaní a ze všech stran slýchají o tom, jak nemají být na Vánoce sami, ale také pro páry, kterým to neklape. Mnohé pak na počátku ledna končí u rozvodových právníků. Ne všichni však krizi ve vztahu řeší hned rozchodem či rozvodem. Mnozí se spokojí s aférou. A tak seznamky pro zadané toužící po nevěře na počátku ledna doslova kolabují.

Už první pracovní týden se nejvíce lidí odváží tyto seznamky navštívit. A nejen to. Založí si na nich profil. Seznamování po nevěře toužících zadaných mužů a žen první dny nového roku doslova vzkvétá.

Leden je každoročně měsícem, kdy nejvíce manželství zažívá krizi, je to čas, kdy se lidé nejčastěji rozhodnou rozvést či si najít tajného milence,“ uvedl mluvčí seznamky Illicit Encounters v rozhovoru pro Daily Star.

Začíná to většinou pusou na vánočním večírku či silvestrovské oslavě. Doma to moc neklape, ale na těchto akcích se objeví někdo atraktivní, kdo člověku vyjádří obdiv a zájem. Červ pochybnosti o smysluplnosti věrnosti ve vztahu začne hlodat mozkem a v lednu už rozežraná mysl začne jednat – následuje rozvod nebo hledání milence.

„Během ledna vzroste aktivita na seznamce o třicet až padesát procent. Je vůbec nejvyšší ve srovnání s jinými měsíci roku,“ tvrdí mluvčí seznamky Illicit Encounters, která zprostředkovává anonymní seznámení zadaným lidem.






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:40
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00
20 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:39

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat