Sexy raut pro dva: Servírujte hostinu na NAHÉ tělo!

Chutná strava mívá afrodiziakální účinky, tak vyměňte chipsy za pokrmy, které tečou nebo se rozmačkávají! K ruce si připravte čokoládu, olivový olej či džemy, marmelády a med. Nahaté hodování vás nadchne!

Linda Sonntag je sexuální poradkyně, spisovatelka, autorka novodobé Kámasútry, ale taky požitkářka a gurmánka, která miluje spojení mlsných úst a sexu. Její tak milovaný nápad, uspořádat si na partnerově těle hříšný raut, se jako inspirace hodí zvlášť pro období vánočních svátků, kdy na sebe pár má víc času, nebo na Silvestra coby netradiční zábava. Totiž, takový piknik je možno uspořádat nejen uprostřed července.

Sladký konec roku

Římská hostina s hudbou a tancem (i nahoře bez) patří mezi prastaré zábavy. I nahaté hodování pod širým nebem za noci letního slunovratu. Ty časy jsou sice už dávno pryč, ovšem princip těchto oslav se dá přenést i do současnosti a zimního období. Máte krb? Výborně. O to líp.

Obstarejte si měkkou kožešinu, hoďte ji před něj a nalijte si víno. Kontrast nahých těl s „chlupatinami“ působí zajímavě a hlavně: uvolní a eroticky naladí. Pak se soustřeďte na sled dalších událostí.

„Nezapomeňte, že způsob, jakým krmi pojídáte, bývá příslibem toho, co dokážete ústy a prsty později,“ popsala sexuální poradkyně ve své knize Hry lásky, ve které předložila návod na soukromý rautík u vás obýváku. Vyzkoušejte si i vy jíst pokrm jen a pouze rty nebo jazykem. A vhodné složení předkrmu pro servírování na mužském těle?

Erotické hodování. Jak na to?

„Malé rohlíčky, omeletky, minipárečky, ochucená rýže na fíkovém listě, hrozny vína ozdobené lístky révy,“ radí Linda Sonntag. Jelikož hodovat budou ženy, které jsou i na sladké, dají se použít i kousky čokolády, med, marmeláda či džem. Anebo obojí.

Nejdřív předkrmy (třeba ty minipárečky zabalené v listovém těstě nemají konkurenci), pak zákusek. Všechno smyslně pojídejte, soustřeďte se na každé sousto a popíjejte vínečko. Jestli je on ten, který ochutnává, menu by mělo být jiné.

Pro ženy se hodí mušle a ústřice ve skořápce, krevety a garnáti, pokud to chcete pojmout trochu luxusněji a ke konci roku se rozšoupnout, dál artyčoky, kaviár - to vše podávané okolo pupku.

Pokud něco z toho nejíte, nahraďte to jinou laskominou, tedy tím, nad čím se vám obyčejně sbíhají sliny. Máte víc času nebo větší hlad? Hříšný raut a sexy hostina se nemusí omezovat jen na drobnější předkrmy. Uvařte si vodu…

Mlsání po italsku? A proč ne?

„Nezapomínejte ani na těstoviny,“ radí sexpertka s tím, že až se nahý muž (nebo snad jeden z mnoha?) položí na záda, postavte mu na ohanbí talíř (může být i jednorázový papírový), do něhož jste předem udělali otvor pro přirození a šourek s varlaty. Tímto otvorem penis protáhnete.

„Na talíř i trčící pohlaví vysypte kopec teplých, právě uvařených špaget promaštěných olivovým olejem. Tahejte horké špagety přes ztopořený úd prsty, kruťte a ovíjejte dokola kolem něj a následně je vsrkněte do úst,“ radí bohémská sexuální poradkyně. Půjdete do toho, nebo zůstanete jen u snění?

Vadí vám hygienická stránka věci? A kdo říkal, že před tím vším nemůžete společně vlítnout do sprchy a navzájem se vymydlit? Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, má výmluvy…






Celkem 2 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Omeleta s banánem

(13 hlasů)

Srdíčkový koláč

(30 hlasů)

Snídaňové muffiny

(12 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat