Jak ho pobavit na Štědrý den? Tyhle spodky ho zlomí v kolenou!

A je to zase tady! Většina národa přemýšlí, co dát partnerovi k Vánocům! Čím to letos doopravdy „zabijete“? Rybou, býkem nebo sladkostmi ve formě zábavy na spodkách! Máte odvahu?

Britský on-line průzkum portálu Into The Blue, jehož se zúčastnilo 500 mužů a 500 žen, prokázal, co lidé chtějí dostat k Vánocům. Většina pánů si přeje něco jako nový mobil, 24 % mužů tvrdí, že poukázka od přátel a rodiny by vyřešila spoustu problémů, protože spodní prádlo a ponožky jsou už trochu nuda.

Spodky? Jen to ne!

Mluvčí portálu k tomu dodal, že spodky opravdu nejsou to, co lidé - bez ohledu na pohlaví - pod stromkem vítají. Smůla, stále je to velmi častý dar od žen směrem k jejich partnerům.

Statistika - nestatistika, jdete do toho i letos? Tak se vyhněte obyčejným a standardním kouskům v rámci hesla: Ať je aspoň sranda! Žádné strachy, vybírat je z čeho. Tyhle tři kousky nejspíš patří k největším bláznivinám, které tento rok šly na odbyt.

Něco pro rybáře

Spodní prádlo od firmy Shots Toys je vskutku neotřelé a v Americe ho milují. Pokud máte doma rybáře, rozhodně ho pobavíte tak trochu zmatenou rybou, která se nečekaně zakousla do nevhodné návnady.

Spodky jsou ze 100 % bavlny, a nevoní-li někomu ryba, může dát přednost i slonovi nebo zajícovi. Orientační cena je 299 korun, boxerky si lze objednat přes internet v erotických obchodech, stačí trochu zapátrat.

Jakmile narazíte na celou nabídku uvedeného výrobce, asi se smíchy potrháte. Zmiňovaný nabízí třeba i zeleného hada na tmavém podkladu, což je neméně efektivní jako uvedené kousky.

A s výběrem velikostí si hlavu nelamte. U většiny zábavného spodního prádla tohoto typu se uvádí univerzální velikost, tedy S-L.

Slipy Loves Candy

Jestli z těch Vánoc taky chcete něco mít, myslete na zadní vrátka a objednejte mužská tanga Loves Candy z bonbonů Lipo, který nabízí společnost Spencer a Fleetwood, a to v ceně méně než dvou stokorun.

I když vám cukroví slepí žaludek až do Tří králů, přece jen, s touhle sladkostí to bude větší odvaz. Oblékat si je nemusí. Stačí, když se tomu všemu zasměje a nabídne vám je k ochutnání. Že je to trochu málo?

Dámy s vaječným koňakem v žilách mohou olizovat a vycucávat, tedy přesvědčovat, že zase tak špatný nápad ty bonbony nejsou. Tanga jsou určena pro muže s velikostí M-XL, šňůrka se pružná, což je po řízkách s bramborovým salátem bude hodit.

Jeden z prodejců podotýká, že ujídání jednoho bonbonku po druhém může patřit mezi předehry. Tak, možné je všechno. Kdy jindy by člověk měl věřit na zázraky, když ne o Vánocích, že?

Býk od Cottelli

Jó, tanga. Ne každý na ně je, ale jako fórek rozhodně splní svůj účel. Aspoň ty s býčkem z kolekce Cottelli Collection for men, který má kovový kroužek v nozdrách, určitě. Opět platí, že velikost je univerzální, cena se pohybuje okolo 199 korun.

Tenhle potrhlý dárek rozhodně bude patřit k absolutním extrémům jeho šatníku a zcela určitě rozesměje všechny od řidičů a skladníků po úředníky a manažery.

Pokud vám to přijde až příliš odvážné, ale od darování spodků ustoupit nechcete, poohlédněte se po dalších kouscích této společnosti. Méně výstřední spodní prádlo je bez nadsázky originální a stylové.


Tak co, který kousek berete?







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Snídaně pro dva

(17 hlasů)

Dušené houby na toastu

(25 hlasů)

Vejce s bylinkovou solí

(26 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

87 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
139 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat