Nejlepší milostné »zvlhčovadlo«? Překvapte ho!

Mandlový olej. Že ho ještě nemáte? Chyba! Je vhodný na vaření a péči o tělo i vlasy. A taky najde uplatnění při hrátkách ve dvou! Naučte se ho používat a již nebudete v posteli chtít nic jiného!

Mandlový olej běžně využívají matky malých dětí. Patří totiž mezi nejcennější rostlinné oleje, je vhodný pro citlivou dětskou pokožku a velmi zřídka vyvolává nějaké kožní problémy.

Obsahuje vitamíny, minerály, glyceridy či nenasycené mastné kyseliny. Málokdo ví, že po namazání dětské prdelky nebo přidání pár kapek do jídla, olej najde uplatnění i v ložnici, neboť se směle vyrovná kdejakému drahému masážnímu nebo lubrikačnímu gelu. Zkuste ho!

1. Mandlový olej na masáž

Mandlový olej, který má mdlou, sladkooříškovou chuť, je nepostradatelný při aromaterapeutických masážích, takže jestli máte dost toho blátivého počasí venku a chcete si udělat hezký večer, najděte si s partnerem pár minut jen pro sebe a věnujte si (ano, navzájem) úlevu ztuhlých částí těla.

Olej zahřejte v dlaních, aby nebyl chladný, pak přikročte k jeho nanášení a vtírání do pokožky. Budete z něj nadšení! Krk, šíje, záda nebo třeba hýždě, ruce, chodidla, přirození. (Mnohým ženám i mužům dělá dobře i pouhá prstová masáž nohou.)

Netradiční „vlhká“ zábava

Obecně platí, že postupovat po těle lze odshora dolů nebo naopak. Tření, tisknutí, tahání, hlazení. Vše je dovoleno. Co se týče masáže věnované mužům, doporučuje se soustředěnost na hýždě a dokonce i řitní otvor, neboť právě tyto oblasti jsou bohatě zásobeny nervovými zakončeními.

Pokud se nebudete stydět a skutečně ruce navlhčené mandlovým olejem ponoříte do těchto míst, ihned poté si je umyjte antibakteriálním mýdlem, aby se zabránilo přenosu infekce. Není to erotické, zato nutné, neboť nikdy nevíte, co bude následovat za pár minut. Třeba se vám zachce orálního sexu. Můžete? Musíte!

2. Mandlový olej na potěšení ústy

Mandlový olej nepřebíjí přirozenou vůni lidského těla, takže pokud se rozhodnete přejít z erotické masáže na orální sex, nic vám nebude bránit. Žádná ulepenost, pachuť nebo pálení čehosi na jazyku.

S naprostým klidem můžete penis vzít do úst a stimulovat ho bez úšklebků v obličeji. To samé platí i pro něj. Zvlhčení pokožky nebo suché vaginální sliznice tímto olejem je výhodné na obou stranách. Multifunkčnost se mu nedá upřít, a proto pokud chcete oživit svůj intimní život, neváhejte si ho pořídit.

Kolik stojí?

Do erotického obchodu nemusíte, olej je k sehnání v drogerii. V množství 50 až 100 mililitrů se dá sehnat okolo osmdesáti korun. Některé obchody nabízí 200mililitrové lahvičky zhruba za 139 korun, což je investice téměř zanedbatelná. Když si člověk vezme, kolik si s ním užije vzrušení a legrace, je to opravdu zadarmo. No, a kdyby na sex nebyl čas, do jídla se olej hodí vždycky…

A co při erotických masážích používáte vy?







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Kuskus se sušeným mangem

(17 hlasů)

Omeleta s banánem

(13 hlasů)

Dušené houby na toastu

(25 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat