5 mýtů o mužích, kterým stále věříme!

Tak jako o nás ženách přetrvávají v hlavách mužů jisté stereotypy, tak i my občas míváme tendenci věřit obecným soudům, které se o mužích povídají. A to je chyba.

Jaké jsou nejčastější mýty o mužích, které šíříme dál a dál?

Mýtus č. 1: Pořád myslí jen na sex

Skutečnost: Samozřejmě, že ne. Z nejrůznějších průzkumů vyplynulo, že v průměru myslí na milování každý den 54 % mužů. Zbytek se myšlenkami na sex zabývá mnohem méně často. A mimochodem, ženy na sex myslí prakticky stejně často…

Mýtus č. 2: Muži nejsou tak upovídaní jako ženy

Skutečnost: Chyba lávky! Výzkumy, které se zabývali tím, kolik lidé za den v průměru vyřknou slov, zjistily, že mezi pohlavími není žádný rozdíl!

Mýtus č. 3: Mužům dělá větší problém se vázat

Skutečnost: Není tomu tak. Touhu po vážném, dlouhodobém vztahu sdílí ženy i muži úplně stejně. Jenže muži, kteří po něm netouží, o této skutečnosti mnohem raději mluví než jejich ženské protějšky. Přelétavý muž je společností mnohem lépe akceptován než žena.

Mýtus č. 4: Podle nosa poznáš kosa

Skutečnost: Bohužel ne. Jak je muž „tam dole“ vyvinutý, se nedá poznat ani podle velikosti jeho nosu, ani podle velikosti chodidla či dlaně. To je vědecky prokázáno.

Mýtus č. 5: Muži nejsou „drbny“

Skutečnost: Kdepak – muži milují drby úplně stejně jako ženy. Jedna studie dokonce prokázala, že každodennímu „drbání“ se oddává 33 % mužů a „jen“ 26 % žen!






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:27
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:12
23 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:01

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat