Kteří muži mají větší chuť na SEX?!

Chcete muže s vysokou hladinou testosteronu, který bude v posteli řádit jako dravec? Pak se podívejte, zda má rád chilli. Čím více ho sní a čím bude snášet pálivější jídla, tím lépe. Jde to totiž ruku v ruce. Muži konzumující velmi pálivá jídla, mají vysokou hladinu testosteronu. A ti, co mají vysokou hladinu testosteronu, milují velmi pálivé pokrmy.

Muži se často snaží udělat na okolí dojem svou maskulinitou, objednají si extrémně pálivé jídlo, a pak se tváří, že je to vlastně vůbec nepálí a že jsou tvrďáci. Vědci z Grenoblu ale přišli na to, že je to vlastně pravda. Muži s nejvyšší hladinou testosteronu v krvi, kteří jsou velmi mužní, totiž milují extrémně pálivá jídla. A vydrží skutečně i ty nejpálivější pokrmy a odrůdy chilli.

Testosteron je pohlavní hormon, který mužům dodává odvahu, agresivitu a také je činí sexuálně aktivnějšími. Ti, kteří mají nejvyšší hladinu tohoto hormonu v krvi, jsou dominantní, alfa samci,“ tvrdí vědci z Grenoblu, kteří testovali svou teorii také na hlodavcích. Samci, kteří vydrželi nejpálivější jídla, byli alfa jedinci, nejdominantnější a s nejvyšší hladinou testosteronu v krvi. Navíc podávání chilli – pálivé látky kapsaicinu v něm obsažené – vedlo u hlodavců ke zvýšení hladiny testosteronu. V dalším pokusu s muži se prokázalo, že ti, kteří měli nejvíce testosteronu v krvi, si dobrovolně dali na pokrm nejvíce nabídnuté chilli omáčky.

„Demonstrovali jsme tím pozitivní vztah mezi obsahem testosteronu ve slinách a množstvím chillli omáčky, které muži dokázali sníst a kterou si dobrovolně na pokrm dávali,“ uvedl profesor Laurent Begue z Univerzity v Grenoblu.

Zajímavé podle něj je, že nejenže muži mající hodně testosteronu snáší lépe pálivou bolest a jedí nejostřejší jídla, ale také že konzumace kapsaicinu a chilli vede ke zvýšení hladiny testosteronu v krvi, což se prokázalo na hlodavčím modelu.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Berane, týden 15. pro tebe v roce 2024 znamená úžasnou změnu nálady a energie. Zplanetárního hlediska se Mars, tvůj vládnoucí a pozitivní planeta, pohybuje do tvého znamení na začátku týdne. Toto přináší zvýšený po... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat