Sex v saunách potírá NAHÁ policie!

V saunách rakouského Lince se donedávna děly věci. Podle některých konzervativnějších návštěvníků Parkbadu dokonce sexuální orgie. Pravda je, že tento saunový svět přitahoval jedince, kteří se rádi ukájeli před druhými, či je vzrušovala soulož na veřejném místě. Jenže teď si musejí na podobné choutky nechat zajít chuť. Sex ve veřejných saunách začala potírat nahá policie.

„Vedení sauny tvrdilo, že zaměstnanci nemají čas hlídat to, co se děje v jednotlivých místnostech, protože mají dost práce se zajišťováním potřeb hostů, saunový policista, kterého lidé nepoznají, protože bude nahý jako ostatní návštěvníci, bude zajišťovat to, že lidé neodloží morální zábrany, když odloží oděv,“ píše o sauně Parkbad z rakouského Lince deník Heute.

Zatím nahá policie nachytala při sexu dva páry. A potrestala je zákazem vstupu do sauny. Milovníci sexu na veřejnosti – který je v Rakousku ilegální – si tak musejí hledat jiné provozovny. Ale s takovými už zatočili také v lázních Schallerbach, kde mají rovněž na sexuchtivé saunomilce pifku.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:27
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:12
23 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:01

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat