Psst, tohle svému partnerovi raději NIKDY neříkejte!

21.01.2015 | Sex a vztahy

Naprostá upřímnost mezi partnery je v teorii hezká věc, v praxi ovšem trochu ošemetná. A tak i když jste si slíbili pravdomluvnost až za hrob, stejně ji u následujících témat zvažte…

Kdy se tedy – pro dobro všech zúčastněných – vyplatí držet jazyk za zuby?

1. Když máte chuť vyprávět o svých sexuálních úletech a dobrodružstvích

Tohle si nechejte ke kávě či vínu s nejlepší kamarádkou. Popisovat do detailu partnerovi každého z milenců (nebo sdělovat jejich počet), vykreslovat mu jeho dovednosti a vaše experimenty v této oblasti, to je něco, co nebude příjemné žádnému muži.

2. Když se u vás odehrávají malá rodinná dramata

Samozřejmě, že byste měli mluvit o rodinných problémech, ale není třeba partnerovi zdlouhavě popisovat, že se vaše teta Klára pohádala s tetou Janou o tom, u koho letos všichni stráví svatoštěpánský oběd, a že ty dvě teď spolu nemluví, zatímco strýčkovi Jardovi je to jedno a strýček Pavel je příliš velký slaboch, než aby se Kláře vzepřel, i když by rád, a že vaše maminka je teď mezi dvěma mlýnskými kameny, zatímco váš tatínek situaci odmítá řešit, protože má spoustu práce. Romány z rodinného života si klidně můžete nechat pro sebe, partner většinu z nich stejně nijak zvláště neprožívá, v naší modelové situaci prostě stačí říct, že se čeká na rozhodnutí, kde budete všichni na svátky obědvat a že až se to vyřeší, sdělíte informaci dál.

3. Když jste se na večírku opila a vlepila pusu (nebo dvě) tomu černovlasému ajťákovi z vedlejší kanceláře

Pusa je pusa, a i když vás tohle škobrtnutí může mrzet, není to nic, s čím byste musela trápit ještě vašeho partnera. Milujete ho a chcete s ním zůstat (s partnerem, ne ajťákem), tak to nekomplikujte.

4. Když vážně nemůžete vystát jeho rodinu (nebo některého člena)

Tak dobře, to se stává, že vám tchán nebo tchyně (švagr, švagrová apod.) nepadli právě do oka, respektive jste na ně alergická. Ale pamatujte, že je to stále partnerova rodina! Takže žádné pomluvy nebo stížnosti, žádné „miláčku, já tu tvou matku prostě nesnáším“. Ani vám by se nelíbilo, kdyby se partner vyjadřoval nepěkně o vašich milovaných.

5. Když dostanete chuť se svěřit, že jste bývalého partnera podváděla

Ačkoli je minulost minulostí a nic se na ní nedá změnit, stejně si nějakou část z ní nechejte pro sebe – třeba že jste někdy někomu byla nevěrná. Vašeho partnera by totiž mohlo napadnout, že když jste to udělala jednou (dvakrát, třikrát…), uděláte to zas. A jednou nalomená důvěra se dává těžko dohromady.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Omeleta s jarní cibulkou

(31 hlasů)

Míchaná vejce s chřestem

(8 hlasů)

Pečená vejce s pažitkou

(20 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
16 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat