Nesplněný sexuální sen mužů: Co se nám stydí říct?!

16.03.2015 | Sex a vztahy

Co se asi tak chlapům honí v hlavě? Každý chlap má svá tajná nevyřčená přání a nás, ženy, to ani nenapadne? Ano, věřte, že se to týká i toho vašeho.

Budete se divit, ale muži jsou velmi zvídaví, když je řeč o ženách. Jejich sexuální představy a fantazie zůstávají někdy až roky nevyřčené, bojí se totiž odmítnutí nebo hádky s partnerkou.

"Šla bys do švédské trojky?"

Jednou z nejsilnějších mužských fantazií je švédská trojka. Nemusí být hned zvrhlý nebo nevěrný, smiřte se s tím, že je to takové obrovské tabu, které je pro něj neuvěřitelně vzrušující.

Umíte si představit, že byste dostali otázku z nadpisu tohoto odstavce? Reakce většiny žen by byla hysterická a chudák partner by se proklínal za to, co řekl, ještě příštích pár měsíců. To je důvod, proč si touhu po švédské trojce nechávají muži pro sebe a své sny si plní možná přes porno filmy. Dvě nebo více žen pohromadě patří totiž k nejvyhledávanějším.

A co je na tom nejvíc láká?

Ženské tělo je od přírody atraktivnější než to mužské. Zakřivení, tajemné skrýše a také symboly ženskosti či mateřství. To vše je pro muže takové neprobádané a přitažlivé. Nemusí být přitom vždy panic, pozor. Každá žena je totiž jiná a to, co muž zažije s jednou, nemusí zažít s druhou.

Takže, co je na trojce láká nejvíce?

Ženy znají svá těla nejlíp

Důvod, proč je pohled na dvě nahé ženské těla, jak se vzájemně dráždí, pro muže tak vzrušující, je, že jen ony samy dokonale vědí, na jakou strunu je třeba zahrát. Že znají své reakce a s jistotou vědí, kam namířit své prsty, jazyk či poprsí. Taková předehra je pro muže jako sexuální ráj.

Takže pokud chcete zkusit sex ve třech, váš partner rozhodně nebude proti, tedy za předpokladu, žek sobě přizvete ženu. Kdybyste navrhla jako třetí osobu muže, nadšený rozhodně nebude a můžete čekat i žárlivou scénu z obavy, že vám nestačí. V případě, že nejste tak odvážná pustit se do trojky, rozhodně partnera překvapíte tematickým erotickým filmem a svou společností. Fantazii se meze nekladou.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
4 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat