Afrodiziaka. Má smysl o nich uvažovat?

26.05.2015 | Sex a vztahy

Kolem látek, které působí jako prostředek k povzbuzení sexuálního vzrušení a libida, existuje mnoho nejasností, díky nimž jsou často neprávem opomíjena. Jak je to tedy s afrodiziaky ve skutečnosti?

Kvalitní afrodiziaka skutečně fungují!

Některé ženy v posteli nepotřebují nic kromě svého protějšku, dalším postačí sklenka dobrého vína a romantická muzika. Někdy si je třeba ovšem vypomoci i jinak. A právě v tuto chvíli mohou „vstoupit na scénu“ afrodiziaka, která člověk používá od nepaměti. Pokud by tedy byla skutečně naprosto k ničemu, jak se někdy tvrdívá, otázkou zůstává, proč by tak na mnoha místech celého světa lidé vlastně činili.

V současné době si každopádně můžete pořídit afrodiziaka ve formě kapek, krémů, sprejů nebo tabletek, přičemž je lze rozdělit na přírodní a umělá. Některé přitom stimulují centrální mozkovou soustavu, jiná působí pozitivně na prokrvení pohlavních orgánů. A výsledek? Pochopitelně zvýšení sexuální touhy u obou partnerů a vylepšení prožitků při milování. Jestliže tedy nejste spokojena se svým sexuálním životem, je nejvyšší čas na změnu. S pomocí afrodiziak je to hračka!

                               

Afrodiziaka dnes seženete snadno a levně

Samozřejmě že ne všechna afrodiziaka jsou stejně účinná, pokud vám však v posteli nechybí chuť experimentovat, můžete jich vyzkoušet celou řadu. Kde si je ale vlastně pořídit? V době internetu není žádný problém zakoupit pestrý sortiment afrodiziak levně a zcela diskrétně. Pořídit si je tedy kupříkladu můžete v sexshopu Erodream.cz, kde si lze rovnou objednat rovněž další erotické pomůcky jako vibrátory, kondomy a mnohé další.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat