Komentáře k článku

Th.W. 20.02.2017

No to jste to hodně zobecnili.. místo toho všeho jste měli napsat: Ženy, pokud Vás něco z tohoto láká tak se chlapa zeptejte líbí se Ti když udělám tohle?

Boris Carina 02.10.2016

Ohledně bodu tykajícího se stimulace nevhodnosti varlat jde o jistý omyl. Především tato část mužského těla není tak citlivá, jak se obecně mezi ženami traduje. A to zejména při pohlavním styku. Vychází to ze způsobu "prapůvodních" způsobů páření u našich dávných předků. (Než byly vynalezeny polohy a napsána Kámasútra.) Při tomto "prastarém" způsobu dochází k přirozené stimulaci varlat a to proměnlivým tlakem v rytmu pohybů. Masáž varlat je tedy při nekoitálním styku pro muže spíše vzrušující. Jistě, u každého muže je třeba nastavit individuální přítlak a začátek. Nebojte se experimentovat, nebojte se měnit intenzitu i frekvenci.

Petr 04.08.2016

Tak dnes jen 66 % trefa.

David 05.06.2016

Tak tyhle rady jsou uplně mimo, vážení :-/

Dana 23.01.2016

Nesouhlasím s tím co se píše,jde především o zkušenosti,komunikaci a i věk dělá své. Každý z bodů má své kouzlo,jen záleží jaký je přístup.Kdo tvrdí, že se mužům nelíbí lízání bradavek,pak neví jak na to. Prst do zadku,to je jednoduše řečeno,ovšem polštářkem prstu dráždit prostatu,má opět skvělé uznání....atd,atd,atd každý má rád něco a je to o těch dvou,jak se sehrají a domluví :-)

jay 11.06.2015

hm, snaha z individuálních preferencí dělat buhvíco. osobně 5 a 6 mi nic nepřináší, takže neprovozuji ale zbytek je podle způsobu provedení úplně přijatelný v podstatě jediná věc kterou nesnáším jsou poučovatelské výklady jak je to nebo ono hnusné a kam s tím mám jít. Za to si ale můžeme muži sami, kdybychom každou která tohle zkusí okamžitě vykopli tak by s tím ženské začínaly méně často

Petr 10.06.2015

Naprostý souhlas se vším.

:-) 10.06.2015

zkste mu koule prokloktat :-P*4**

Pavel 10.06.2015

3+2+1 Z šesti věcí 3 výrazně nerad, 2 jsou milé jen výjimečně a 1 je fajn.

Tina 10.06.2015

ja som mala uz dlhsie podozrenie ze moj priatel je viac zena ako muz :D ale ze az takto :D myslim, ze z hore opisanych veci sa mu vacsina paci, inak by urcite protestoval, vie si povedat nazor, dokonca aj v takejto situacii :D

Lenka 10.06.2015

...každý má rád a nemá rád něco jiného, myslím, že to je naprosto individuální...

Tess 10.06.2015

Souhlas!! :-)

Natali 10.06.2015

Tak 5ka....je kravina ...partner muluje kdyz mu saham a mnu koule...:)

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat