6 věcí, které muži při sexu NEsnášejí: Děláte je i vy?

Muži jsou za sexuální inovace u svých partnerek většinou vděční. Nicméně to, co se líbí jednomu, už se nemusí zamlouvat druhému. Každý má rád jiné experimenty. Co by tedy muži raději v posteli přeskočili?

1. Sání krku

Jak se muži svorně shodují, cucfleky jsou v pohodě, pokud je vám -náct let, ale po třicítce už tyto uslintané projevy lásky setrvávající na kůži i tři dny na sobě nechtějí vidět. A věřte či ne, mnoho dospělých žen tuto předehru stále praktikuje. Muži by mnohem raději přivítali na krku něžné polibky než sání ve stylu upírů.

2. Prst v zadku

Zpravidla jde o techniku, jejímž prostřednictvím vynalézaví muži rádi zesilují ženský orgasmus. Nicméně některé ženy si myslí, že to samé mohou udělat ony  bez varování svému partnerovi. To ovšem skutečně nebývá pro muže to pravé ořechové. Takže se, milé dámy, něčeho takového raději vyvarujte.

3. Poplácání po zadku během sexu

Není to problém, pokud to uděláte, když je oblečený. Nicméně pokud něco takového uděláte při sexu, připadá jim to divné a některým i směšné. A takové směšné či trapné situace mohou být zabijákem erotiky i chutě na milování.

4. Lízání a kousání ucha

Šeptání do ucha a něžné otírání se nosem je i pro ně příjemné a zejména bezpečně suché. Ale pokud tuhle techniku chcete zpestřit přidáním slin a použitím jazyka či zubů, máte smůlu. Na to raději také zapomeňte.

5. Hraní si s jejich kulkami

Problém je v tom, že se muži bojí svěřit svou - z hlediska rozmnožování nejdůležitější - věc do rukou nám ženám, když nemáme ani potuchy, že i sebenepatrnější pohyb s nimi je může pěkně zabolet. Nemají z toho dobrý pocit a nemohou se při tom až tak uvolnit.

6. Štípání nebo lízání bradavek

To, co rajcuje nás ženy, nemusí muže. A toto je právě jedna z těch věcí, kterým by se v rámci předehry raději vyhnuli. Muži mají totiž zažité, že některé věci smějí v rámci sexu dělat jen oni. A tak jim je v rámci zachování jejich dobrého pocitu neberme.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat