Proč je SEX lepší ve vztahu, než když jste single? Víme to!

03.06.2015 | Sex a vztahy

Odmalička posloucháme, že sex s „tím pravým“ je ten nejlepší, jaký kdy zažijeme. A kupodivu se většina z nás po několika zkušenostech dostane ke stejnému závěru. Totiž že milování s partnerem je o hodně lepší než s někým, koho vlastně ani neznáme. Jak je to možné?

Může za to následujících 5 skutečností!

1. Dokážeme se mnohem více uvolnit

Žena by měla být při sexu v úplné pohodě. Snáze dosáhne orgasmu a milování si víc užije. A uvolnit je pro nás mnohem snazší, pokud víme, že partnerovi můžeme důvěřovat, známe ho a nestydíme se před ním („vždyť už ten špíček na břiše viděl a i tak se mu líbím“).

2. Stálý partner ví, co vás vzrušuje

Milování vyžaduje jistou míru choreografie. Pokud milenci znají navzájem své erotogenní zóny, vědí, co je druhého vzrušuje, je snazší prožít dokonalý sex. Klidně si dovolíte nějaký ten experiment, protože už víte, co máte rádi.

3. V milování je přítomna intimita

Milování s partnerem není jen o sexu samotném. Je to nástroj pro vyjádření citů, každý dotek, pohlazení či pohyb je prostoupen neoddiskutovatelnou intimitou, kterou s mužem na jednu noc prostě nezažijete.

4. Soustředíte se jen jeden na druhého

Náhodný sex často slouží jako prostředek pro „upuštění páry“, vybití přebytečné sexuální energie. A tak vám jde především o vlastní uspokojení. Ale při milování s partnerem se kromě sebe soustředíte i na něho. A on na vás. I díky tomu je sex mnohem lepší.

5. Milování ve vztahu je zaručeno

Sex k partnerskému životu prostě neodmyslitelně patří, a tak si pro něj partneři vždycky vyhradí čas a prostor. Mimochodem, někteří odborníci tvrdí, že naplánovaný sex je mnohem bouřlivější a lepší než sex spontánní. Můžete se na něj celý den těšit, vaše vzrušení je silné ještě „před akcí“.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat