6 věcí, co musíte s partnerem stihnout, než si pořídíte děti!

Založit rodinu je velký mezník. Váš život už totiž nikdy nebude jako dřív. To je fakt, kterému se nevyhnete. Ale nemusíte smutnit, otevřou se vám úplně nové úžasné možnosti. Nicméně se vyplatí, když pár věcí před narozením miminka stihnete.

Které k nim patří?

1. Cestování

Alespoň prvních pár let po narození dítěte budete muset na nějaké dobrodružné výpravy zapomenout. Nejenže nemůžete několikaměsíční miminko tahat po horách v batohu, ale ani se vám možná nebude chtít – máte teď odpovědnost za další život, nejen ten svůj!

2. Dlouhý spánek

Nemusíte o víkendu vstávat? Nevstávejte! Užijte si chvíle, kdy vás nebudí dětské nožičky capkající směrem k vaší posteli/zoufalý pláč z postýlky v půl šesté ráno! Klidně zůstaňte v posteli celé dopoledne.

3. Sex mimo ložnici

Protože s dětmi za zády se prostor, kde se oddat milování, smrskne. Na kuchyň zapomeňte, obývací pokoj se také stane nebezpečnou zónou. Takže si užijte neobvyklé povrchy, dokud nemáte děti.

4. Romantické schůzky

Ne že by po příchodu dětí nebyl na romantiku čas, ale nebude ho tolik. A tak si užívejte čas, který s partnerem můžete trávit jen ve společnosti toho druhého. Večeře ve dvou, procházky pod hvězdami, kino nebo divadlo, zkrátka jakákoli zábava ve dvou se počítá!

5. Čas jen pro sebe

Zatímco partneři většinou chápou a respektují, že každý má občas potřebu být sám a věnovat se jen svým koníčkům, děti tak chápavé nejsou.

6. Rozmazlování

Ne že by po příchodu dětí nebylo koho rozmazlovat. Bude. Ale už v tomto ohledu tak nějak zapomenete, jak hezké je, když rozmazlujete sami sebe. Takže dokud k tomu máte příležitost, pěkně toho využijte. Něco pěkného na sebe, víkend v lázních…







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat