Jak mu zchladit ROZKROK v horkých dnech?

Vedro, zapařené rozkroky a líbání k tomu? Už jen tak představa je hrozná! No jo, ale slunce zapadne a těla projdou sprchou. A co s načatým večerem? Jeho (a ostatně i váš) rozkrok se dá zchladit několika způsoby. Zalíbí se vám chladivé kondomy nebo gelové polštářky?

Sex v horku může způsobit kolaps. Jenže kdo to vysvětlí mužům, kteří podle průzkumu magazínu Men’s Health mají během teplého počasí chuť na sex větší o 28 %? Nikdo. Když se jim nepodaří zchladit mozek, je na čase usměrnit jejich rozkrok. Co pomůže k tomu, aby nebyl jako v ohni?

Mentol. Pomocník i záškodník

Ještě před penisem si do úst vložte trochu mentolové pasty. Podobný efekt zařídí i mentolový bonbon. Ale pozor. Než s touto vychytávkou zaútočíte na penis, nejdřív otestujte snášenlivost pokožky.

Pamatujte, že malé množství mentolu na kůži je příjemné, ale při větším množství je to „o ptáka“. Navíc je třeba počítat s postupným zesilováním pálivého účinku. Ten z počátku není nijak výrazný, ale vteřinu od vteřiny se násobí.

Nevyplatí se tedy do úst přidávat další a další várky. Nebudete to riskovat? Nevadí, dobře poslouží i vychlazený nápoj zakoupený v kempu. Napijte se a ve svých ústech schovejte to, co tam už beztak od rána chce mít… I další tip, jak ho zchladit a rozpálit zároveň, není k zahození.

Mrazničkové vakuum

„Můj partner miluje, když na pár minut dám do lednice vychladit lubrikant na bázi vody nebo antikoncepčního želé, potřu mu tím přirození a ještě na něj navleču kondom, který chlad o něco déle udrží. Hrozně si to pochvaluje,“ svěřuje se čtenářka Kristýna, pro kterou tato situace znamená předzvěst kvalitního sexu.

„Tonda vždycky říká, že kontrast mého rozpáleného klína a jeho v uvozovkách zmrzlého penisu patří k tomu nejhezčímu, co v létě může prožít,“ směje se. A my ji chválíme za výběr prostředku, kterým svého milence natírá. Ani jedno totiž kondom nenaruší. A když už jsme u čepiček, v erotických obchodech i slušnějších drogeriích se dá pořídit i něco, co se bude na vašich letních cestách hodit.

Chladivé balíčky za pár korun

Prezervativy s modrým obalem s označením „cooling“ obsahují speciální lubrikant s chladivým účinkem, a to z obou stran, čímž se sex stává intenzivnější pro oba dva. Jejich doporučená cena? Deset korun za jeden.

V kombinaci s ním, nebo samostatně, se dá použít i lubrikant s podtitulem „cooling touch“, který má podobné vlastnosti. Navozuje chladivý pocit a zintenzivňuje citlivost pohlavních orgánů (50 mililitrů okolo 190 korun). V případě, že široko daleko žádný erotický obchod nemáte, vystačíte si s mazadlem, které obsahuje mátu. Když ho nenecháte celý den v rozpáleném autě, zchladí vám cokoli, co budete chtít. A teď si radši sedněte…

Šokující teplotní rekordy

Chladivé gelové polštářky (tak zvané termofory), jsou taky pomůckou k nezaplacení. „Mám dvoje a nemůžu si stěžovat. S manželem se s tím docela vyblbneme,“ přiznává Markéta, která jejich teplotu upravuje podle potřeby.

Dají se i zahřívat, ale to je záležitost pro zimu. V létě je strkám do lednice, a pak šup s nimi do postele. Položené na správných místech umí dělat divy,“ rozplývá se s tím, že jakmile se polštářek odejme, místo pod ním zůstane chvíli chladné. „A to je ta správná chvíle, kdy můžete přiložit jazyk k dílu,“ usmívá se Markéta.

Tak co, budete s nadšením chladit, nebo si sex necháte až na září?







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Croissanty s vanilkovým krémem

(38 hlasů)

Omeleta plněná špenátem

(35 hlasů)

Špenátová omeleta

(34 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden může být plný intenzivních emocí a hlubokého uvědomění. Pokud jste ve vztahu, možná budete cítit potřebu vyjádřit své pocity a touhy otevřeně. Nebojte se sdílet své myšlenky a snažte se pochopit i pohled svého partnera. To může po... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
67 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat