Komentáře k článku

Martina 25.10.2010

Dámy, upřímně - která z vás by chtěla tlustého chlapa? Já rozhodně ne a nestydím se za to! Proto, pokud i chlapi mají určitá estetická kritéria co se vzhledu partnerky týče, nijak mě to nepohoršuje a označit to za povrchní přístup je opravdu kejhání potrefené husy. Čímž neříkám, že bych partnera opustila, kdyby přibral - prostě bych se s ním pokusila zapracovat na tom, aby shodil, resp. nepřibíral dál.

Lukas 25.10.2010

Dámy, ňáké kilo navíc nevadí, v číslech se nevyznám, nevím kolik je z 36 na 40, ale pár kilo opravdu nevadí..a je pravda že normální muž si toho většinou ani nevšimne..ale jestli si tady ňáká slonice, která tady nadává a ohání se tím že jsme povrchní, myslí, že je sexy...no to né...to teda přeji hodně úspěchu.. mě na ženách přitahuje to, že vypadají žensky, to je pravda *3* ..ale když vypadá na některých místech jako dvě žensky nebo ženská a půl, to opravdu nééééééé

Alice 25.10.2010

Normálně si diskuze k článkům nečtu, ale tato mě opravdu zaujala. Její začátek byl velice bouřlivý, nechápu důvod, proč se hned musela v příspěvcích objevovat arogance a vulgarismy. Děkuji všem pánům, kteří tady vložili příspěvek. Obvzláště pan Zdeněk tady byl považován jen "za povrchního milovníka vyhublých žen", což je mi líto, protože jsem v jeho příspěvcích náznak ničeho takového nenalezla. Prostě jen řekl, jak se to má s jeho vkusem a nic nikomu nevnucoval. Možná by bylo nejlepší, kdyby si "horké hlavy" nejprve text, na který chtějí odpovídat, pětkrát přečetli, stokrát se nadechli a vydechli a po hodině teprve napsali odpověď. Komunikace a chápání mezi lidmi by pak byla mnohem srozumitelnější a příjemnější. :-)

Tess 26.10.2010

Jak to tu tak pročítám, dost názorů a komentářů mě pobavilo a rozesmálo :). Někteří tu trvdí, že každá žena je krásná ať už váží 40 nebo 80kg. To možná pravda je, že povaha a vlastnosti dělají svoje, to nepopírám, ale uvědomte si... Jak má žena muže přitahovat, když váží dvakrát víc než on sám ? A co si budeme namlouvat, i takové tu jsou. Nikomu nevyčítám váhu, nikomu nevyčítám, že je se sebou spokojený. Každého volba. Ale nemůže se potom přeci divit, když nepadne do oka každému. Někdo má rád to, někdo zase to. A komentáře výše uvedeného typu, tak můžou působit až dosti zamindrákovaně. (Závěrem dodám, nikoho tu nenapadám, nikoho neurážím ani nekritizuji. Dokonce ani nepopírám některá fakta z článku, že pokud Vás přítel doopravdy miluje, miluje i Vaše tělo, se vším co má a nemá!)

Sanna 26.10.2010

Já řeším přesný opak, zoufale potřebuji přibrat, cpu se a nic :-) Takže kilo navíc holky neřeště :-D

Jana Sanna 04.11.2010

Hahaha.....

Sanna 26.10.2010

Zase rozumím výše uvedenému mužskému názoru, mít doma machnu taky není nic milého:-) ale když jí má rád, snaží se s ní třeba nějakým stylem zhubnout, že?

Jana 27.10.2010

no právě ale ve velikosti 40 žádná machna nechodí:-DDD

Šárka 27.10.2010

Dobrý den..tak jsem tu nakoukla na téma váha a zírám co se tady probírá..:-)a jakým způsobem.Myslím si,že tak 90%mužské populace má rádo ty krásně rostlé štíhlé holky-ale pokud se z jeho vlastní ženy stane trošku buclatější-rozhodně ji nemíní vyměnit.To je prostě život.Já sama jsem "oplácaná" a většinou si nepřipadám dost sexy-ale jsem žena ve středních letech-3násobná maminka a 4násobná babička a tak si nějaké to kilo tímto omluvím.;-)A kdybych hledala muže tak jistě by i on musel být"vidět" a to u mě znamená aspoň 90kg...ovšem aspoň těch 175-180cm;-)Neštíhlí lidé na mě nepůsobí nijak asexuálně..záleží na chemii...děkuji a hezký den všem:-)

Monca 27.10.2010

Ahojky, nejak se prokousavam diskusi (jeste jsem asi nestihla vsechno), ale chci take prispet nazorem. Myslim si, ze kolik zena vazi je ciste jeji vec. Pokud je se svoji vahou spokojena a citi se stastna, tak by se nemela otacet na nazory ostatnich. Pokud ovsem se svoji vahou neni spokojena, tak at nekde pokoutne neknoura, ze je tlusta (s ocekavanim, ze ji to vsichni budou vyvracet), ale zacne s tim neco delat. Samozrejme jsou i pripady nemocnych lidi, kteri s vahou moc nenadelaji. A dalsi vec je, ze zeny chteji byt hodnoceny jako hubene zase od zen. Muzi az tak moc tloustku neresi. Pekny den a hodne zdaru u diskuse :). Monca *4*

doesn´t matter 04.11.2010

Lukáš: konečně reakce, která sem celkem pasuje a je rozumná :-) Arabela: přesně tak, přítel má 98 a rozhodně není tlustý :-D a jsem opět u toho, že se řeší něco jiného než článek samotný... ale komu není rady, tomu není pomoci, tak se tu vesele hádejte dál, děcka XD

Leoš 19.11.2010

Myslim si, že zde došlo k hrumému nedorozumění, muž pod představou "tlustá" vydí ženu, která má problémy projít dveřima a takové se opravdu většině mužů nelíbí, pokud to neni víše zmíněný fetiš nebo jim nespadnou na nos brýle s nápisem láska. Jinak tento článek opravdu byl psán pro ženy, kdybych nebyl lehce zběhlý v psychologii uvažování mužů a žen, asi bych taky nesouhlasil.

Ivet 22.11.2010

Mě je jedno jak kila vidí muži. Já sama se musím cítit dobře ve svém těle.

Miki 26.01.2011

moženo sa vám to zdá príliš pritiahnuté za vlasy, ale tu ide o pointu. Reklamy naučili ženy ako majú vyzerať. a prečo? Byť tak vychudnutý dá zabrať, tak kupujú lieky, chudnúce hovadiny atď. A fakt: Chcel by nikto babu, ktorá sa pri pohlade zlomí? Ktorá postavou pôsobí skôr ako chlap a to ešte kôli tomu neje? Ja nosím 38-40ku a moj frajer by ma zabil kebyže čolen kilo schudnem. Pointa hlavne nieje velkosť oblečenia a váha, ale správny pomer hrudník-pás-zadok.

nika 01.02.2011

přesně tak,já jsem na tom úplně stejně-60kg na 166cm a musím s tebou souhlasit;)

Kara 22.02.2011

Na gymplu jsem měla 68, teď mi je 45 a mám 98 kilo/173 cm..a, věřte: ten, co je se mnou teď v posteli (a je mu 37) říká, že takovou vášeň ještě nezažil (a pár jich přede mnou už měl).. Být spokojená se sebou se učíme..a nikdy není pozdě. Trvalo mi to, než jsem se postupně naučila myslet a dělat, co chci já..být v kontaktu s druhým a zároveň se sebou. Tak hlavně žijte bez výčitek a s radostí. A když to nejde, vždy je na koho se obrátit..trápit se má smysl - člověk zmoudří, ale nemusíme být na to samé a nemělo to trvat příliš dlouho. :-)

jetotak 25.02.2011

osobny nazor chlapovy sa musis pacit taka aka si co ked si teras pekna chuda a budes mat babetko a briberes vela kil co ta nehca predca bud sa mu pacim taka aka som a nie ze mi povie ze som tucna by som od neho odysla nenecham sa ponizovat a nemala by to robit ziadna zena ..a ktory chlap ta ma rad bude stebou a nikdy ti nepovie ze si tucna a mas s chudnut ale ze si kransa a ta mmiluje :-P<3:-p:-D:-p<3<3<3<3<3<3kazdy clovek ma chyby ..a;*(XD*4*

johnwi 08.05.2011

Tak skutočne, žena s nadváhou bez zdravotných problémou je obrazom lenivosti, pohodlnosti a toho že jej na partnerovi vôbec nezáleží .... *4*

veruš 08.05.2011

abych se přiznala..na středni jsem měla 60 kg a 165 cm--... byla jsem podle mě akorád,kámoška měřila cca 175 a vážila 65kg.. a byla hubená jako proutek...myslím si,že nezáleží na tom kolik žena váží,může mít 70 kilo při 170cm a muže být hubená a naopak..už jsem několik případů zažila.Já jsem ted po dítěti,ploché bříško mi zmizelo,strie mám trochu ale jsou tam, mám 165 cm a 75 kilo... a cejtím se dobře.. nepřipadám si tlustá ani hubená ale jako prostě mamina.. nic víc nic mín. kdyby sem šla vložit fotka,klidně bych ji sem vložila.. za svou postavu se nestydím(někdy) mám zatím jen 3 kila dole a stále si to držím.a budu hubnout ještě dál.. ale především bych to dělala pro sebe.. bud zhubnu nebo ne..:-):-):-)

Barusnak 08.05.2011

Takze ne moc ale taky ne malo?Ja uz se v tom nevyznam.Vy jste prasteni oba dva.Kdyby jste raci nez vysedavat u compu delali neco uzitecneho.Tady se nekdo nudi.Zdenku zvednete svul strarej 52letej zadek a bezte za svoji 45kg pattnerkou ona vam pofouka bebiiiii:-P

reduska Barusnak 08.05.2011

Tohle je muj nazor:jste moc starej.Patrite uz do srotu:-D

veruš 08.05.2011

nejsme praštěný jen sdílíme názory:-) o nic jiného tu nejde.:-p

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat